599 θέσεις σε Ιωάννινα, Αρτα και Θεσπρωτία

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ Σε 599 ανέρχονται οι κενές θέσεις εργασίας πεντάμηνης απασχόλησης που θα καλυφθούν σε τρεις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου, μέσω ισάριθμων μη κυβερνητικών οργανισμών.

Σε 599 ανέρχονται οι κενές θέσεις εργασίας πεντάμηνης απασχόλησης που θα καλυφθούν σε τρεις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου, μέσω ισάριθμων μη

κυβερνητικών οργανισμών. Οι θέσεις ανά περιφέρεια κατανέμονται ως εξής:

- Ιωάννινα, 194 θέσεις μέσω της ΑΜΚΕ «Πίνδος Περιβαλλοντική» Ιωαννίνων, για τις οποίες ήδη υποβάλλονται αιτήσεις,

Η πλειονότητα των θέσεων αφορά Εργάτες Γενικών Καθηκόντων, Δασών και Καθαριότητας

- Θεσπρωτία, 240 θέσεις μέσω του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ Θεσπρωτίας, και

-Αρτα 165 θέσεις, μέσω του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ Αρτας.

Ιωάννινα
Δύο εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουνίου, απομένουν για την υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Πίνδος Περιβαλλοντική», η οποία μεσολαβεί για την κάλυψη των 194 θέσεων στα Ιωάννινα. Από 50 θέσεις κατανέμονται στους δήμους Μετσόβου και Ζαγορίου, 41 θέσεις στον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου Χαράδρας Αράχθου και 28 στην Ε\' Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου. Οι θέσεις αφορούν προσωπικό όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων εργατικό, τεχνικό και εκπαιδευτικό προσωπικό.

Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από τον υποψήφιο πρόσωπο στα γραφεία της «Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε. - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.», Πλατεία Πύρρου & Μιχαήλ Αγγέλου 1, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του δικαιούχου στη διεύθυνση: Μετσόβου 12, Τ.Κ. 452 21, Ιωάννινα. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλ.: 26510- 29445.

Θεσπρωτία
Την προθεσμία για αιτήσεις αναμένεται να καθορίσει τις προσεχείς ημέρες το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, το οποίο μεσολαβεί για την πρόσληψη 240 ανέργων στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας. Οι θέσεις αντιστοιχούν σε δύο μεγάλους δήμους της περιοχής και, συγκεκριμένα, στους δήμους:

- Ηγουμενίτσας, 141 θέσεις, και

- Σουλίου, 80 θέσεις.

Αρτα
Σε τρεις δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Αρτας κατανέμονται οι 165 θέσεις που ενέκρινε το ΑΣΕΠ στην περιοχή, μέσω του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ. Ειδικότερα, 75 επιτυχόντες θα απορροφηθούν στον Δήμο Νικολάου Σκουφά, ενώ στους Δήμους Κεντρικών Τζουμέρκων και Γεωργίου Καραϊσκάκη θα απασχοληθούν 50 και 40 άτομα, αντίστοιχα. Η υποβολή αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της προκήρυξης από τον δικαιούχο.

Οι προκηρυγμένες θέσεις στη Θεσπρωτία ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ YE Εργάτες Καθαριότητας
Keywords
Τυχαία Θέματα