ΖΗΤΕΙΤΑΙ collection agents στον «Χρυσό Οδηγό»

Εργασία

Collection agents στον «Χρυσό Οδηγό»

Στη πρόσληψη collection agents θα προχωρήσει ο Χρυσός Οδηγός, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Διεύθυνσης Οικονομικών.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου, πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ (MS Office), προσανατολισμό στην επίτευξη στόχων, διετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε αντίστοιχο τμήμα, ιδανικά σε χειρισμό εταιρικών πελατών, πολύ καλή επικοινωνιακή και διαπραγματευτική ικανότητα, αλλά και ικανότητα μετακίνησης (δίπλωμα αυτοκινήτου).

Η εταιρεία

προσφέρει μισθό ανάλογα με τα προσόντα του υποψηφίου και ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στη διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 184, Αθήνα Τ.Κ. 115 27, ή στο Fax: 210 9204172 ή στο email: [email protected]

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα