Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής: Εκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 17/10

TweetΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) “KYΡΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ”1o Γενικό Λύκειο Περιστερίου, Πελασγίας και Αβδήρων 2, Περιστέρι 12136 – 2105711681, [email protected]Περιστέρι 11/10/2013

ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. A΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

Συνάδελφοι/ισσες,

συμφωνα με τις αποφάσεις της τελευταίας ολομέλειας προέδρων των ΕΛΜΕ

θα πραγματοποιηθούν Γ.Σ. των ΕΛΜΕ και νέα ολομέλεια προέδρων στις 19/10/2013 προκειμένου να καθορίσουμε συλλογικά τη συνέχιση της αγωνιστικής δράσης του κλάδου μας μετά την απεργία.

Το Δ.Σ. της A΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της ΕΛΜΕ την Πέμπτη 17/10, 13.00 στο 1ο Λύκειο (Πελασγίας και Αβδήρων 2) με θέματα:

1. Αποτίμηση του απεργιακού μας αγώνα

2. Σχεδιασμός των επόμενων αγωνιστικών βημάτων μας.

Το καταστροφικό έργο της διαλυσης του δημόσιου σχολείου και της αποδιάρθρωσης του εργασιακού καθεστώτος των εκπαιδευτικών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από τη βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης –ΕΕ-ΔΝΤ, που καθημερινά γκρεμίζει και ένα κομμάτι του οικοδομήματος του δημόσιου σχολείου. Ο αγώνας μας πρέπει να συνέχιστεί! Να διαφυλάξουμε την κατάκτηση των μαζικών Γ.Σ. του απεργιακού μας αγώνα. Να αποφασίσουμε συλλογικά τις επόμενες δράσεις μας στην αντιπαράθεσή μας με την ανάλγητη πολιτική της επέλασης στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις.

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ -- Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Tags: Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα