ΑΔΕΔΥ Σάμου: Συλλαλητήριο στον Εύδηλο Ικαρίας την Παρασκευή 20/9

Tweet

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/9 ΩΡΑ 7μ.μ.

στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

και στον ΕΥΔΗΛΟ ΙΚΑΡΙΑΣ ΩΡΑ 8μ.μ.

Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα,

Άνεργοι, συνταξιούχοι,

Νέοι και νέες,

Τα μαντρόσκυλα του

συστήματος δεν άφησαν πολλές ώρες να περάσουν από την τραμπούκικη, δολοφονική επίθεση ενάντια σε κομμουνιστές εργάτες, συνδικαλιστές, στις εργατογειτονιές του Περάματος. Αυτή τη φορά δολοφόνησαν στο Κερατσίνι ένα νέο άνθρωπο.

Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων, τη δολοφονική τους δράση. Είναι τραμπούκοι. Τσιράκια των αφεντικών και δολοφόνοι εργατών.

Στόχος τους σε κάθε περίπτωση να τρομοκρατήσουν την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία, όποιον παλεύει και αγωνίζεται. Καθέναν που πάει να σηκώσει κεφάλι ενάντια στη σαπίλα του καπιταλισμού. Έχουν μίσος για τους εργάτες. Θέλουν να χτυπήσουν το ταξικό κίνημα.

Η μαφιόζικη οργάνωση των νεοναζί θρέφεται και στηρίζεται από τους εφοπλιστές, τους βιομηχάνους και το μεγάλο κεφάλαιο. Έχουν αβάντες από μεγαλοκαναλάρχες, «δημοσιογραφίσκους» και αστούς που στο όνομα της δημοκρατίας και της νομιμότητας ακολουθούν την τακτική των «ίσων αποστάσεων» από τα φασισταριά και το εργατικό-λαϊκό κίνημα, δήθεν «για να ακουστεί η φωνή όλων». Θρέφουν το αυγό του φιδιού έτσι. Στηρίζουν το φασισμό.

Η νεολαία να μην ξεγελαστεί από το δηλητήριο που στάζουν, από το «νταηλίκι» που πουλάνε. Είναι θρασύδειλοι. Κανένας να μην τρομοκρατηθεί από την τραμπούκικη δράση τους. Όλοι οργανωμένοι στα ταξικά μας σωματεία και στις λαϊκές επιτροπές.

Κανένας χρυσαυγίτης, κανένας φασίστας στα νησιά μας. Να βρίσκουν κλειστές τις εργατικές πόρτες. Έξω οι φασίστες από τους χώρους δουλειάς και τις εργατογειτονιές των νησιών μας. Το εργατικό και λαϊκό κίνημα πρέπει να τελειώνει εδώ και τώρα μαζί τους. Κάθε σωματείο στον κλάδο του να αποκαλύψει τη σάπια ιδεολογία τους. Απομονώστε τη Χρυσή Αυγή!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Tags: ΑΔΕΔΥΣάμοςσυλλαλητήριο Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα