Αύξηση θητείας, στράτευση ανδρών - γυναικών στα 18, θέλει η Χρυσή Αυγή

Κοινωνία

Για μια ακόμη φορά η γνωστή δολοφονική συμμορία απέδειξε ότι είναι εχθρός του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας. Ο μιλιταρισμός και η μισαλλοδοξία εξυπηρετούν τον κόσμο του πλούτου.Και η φασιστική συμμορία αναλαμβάνει να προπαγανδίσει τις πιο ακραίες επιλογές που έχει ανάγκη το αστικό σύστημα εξουσίας. Όσοι διαδίδουν τις θεωρίες περί πολιτικών άκρων, το κάνουν για να καμουφλάρουν ότι το πραγματικό άκρο, ο σύγχρονος Κοινουβουλευτικός Ολοκληρωτισμός είναι εδώ: κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ,Μνημόνια

Ε.Ε.-ΔΝΤ, με την συνδρομή της αστικής δικαιοσύνης, των πρετοριανών των ΜΑΤ-ΔΙΑΣ και των μαχαιροβγαλτών τραμπούκων της Χρυσής Αυγής, εφαρμόζουν την πιο στυγνή ταξική πολιτική, μετατρέπουν σε Δούλο τον εργαζόμενο.

Σε ερώτηση προς τον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο, με θέμα «ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ», ο βουλευτής των εθνικοσοσιαλιστών απαιτεί «θέσπιση της υποχρεωτικής στράτευσης ανδρών και γυναικών στα 18 έτη, με παράλληλη αύξηση της θητείας στους 14 μήνες. Η κίνηση αυτή επιβάλλεται από μία σειρά παραγόντων,όπως η ελλιπής στελέχωση των στρατιωτικών Μονάδων, η βελτίωση του επιπέδου εκπαίδευσης των οπλιτών και η απεμπλοκή αρρένων στρατιωτών από μη μάχιμες θέσεις.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
1) Θα προχωρήσει στην αύξηση της στρατιωτικής θητείας κατά τουλάχιστον τρεις μήνες; Αν όχι, για ποιο λόγο;
2) Τι προτίθεται να κάνει σχετικά με το ζήτημα της στράτευσης των γυναικών;»

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι το ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για τα λεγόμενα«εθνικά ζητήματα» είναι προσχηματικό. Η Χρυσή Αυγή ταξικά συμφέροντα εκφράζει. Γνωρίζει όπως και όλοι ότι στον στρατό υπάρχουν εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα που δεν κλείνουν μόνο και μόνο για να διατηρείται αυτή η στρατιά υψηλόβαθμων αξιωματικών και να ικανοποιούνται τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα, φέρνοντας βεβαίως ψήφους στα κόμματα εξουσίας. Μερίδιο από το άθλιο πελατειακό κράτος και από ακόμη πιο άθλιο συστήμα υφαρπαγής της ψήφου, ζητά η φονική συμμορία.

Τα συμφέροντα των μικρών και μεγάλων αστών εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή, αδιαφορώντας για τους νέους ανθρώπους και την λαική οικογένεια. Δεν τους νοιάζει καθόλου το γεγονός ότι ο άνεργος και απελπισμένος γονιός έχει φορτωθεί το οικονομικό βάρος της υποχρεωτικής στράτευσης του παιδιού του. Και δε μπορεί να ανταπεξέλθει. Αντίθετα του ζητούν να χρηματοδοτήσει το κέρδος του εμπόρου-εστιάτορα-ξενοδόχου, των ιδιοκτητών ταχί-ΚΤΕΛ-καφετέριας. Δεν τους ενδιαφέρει ότι ο συνάδελφος φαντάρος δεν έχει ευρώ για να βγει έξοδο και χάνει την άδεια του γιατί ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος κατήργησε τις δωρεάν καταστάσεις επιβίβασης.

Πορώμενοι με τον εθνικισμό, το φασισμό,τον ρατσισμό και την πολεμοκαπηλεία τους, απαιτούν να πηγαίνουν αγόρια και κορίτσια στρατό στα 18, ώστε να προπαγανδίζουν χωρίς αντίλογο τις βρώμικες αντιλήψεις τους και να μετατρέπεται ο νεός άνθρωπος σε ακούνητο κια αγέλαστο στρατιωτάκη.Έτοιμο να σκοτώσει και να σκοτωθεί στη πρώτη γραμμή για τα συμέροντα των πλουσίων. Να κατέβει στο δρόμο στο πλαίσιο των επιχειρήσεων καταστολής πλήθους,καθώς ο στρατός ολοένα περισσότερο εκπαιδεύεται για να στραφεί κατά του αγωνιζόμενου λαού.

Εμείς καλούμε τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία να καταδικάσει την ταξική αστική πολιτική, τον εθνικισμό και φασισμό.Να αναπτύξουν μαζικούς, αποφασισμένους αγώνες για να μπει φραγμός στα σχέδια τους. Η στράτευση στα 18 και η αύξηση της θητείας είναι ο μεγάλος στόχος του συστήματος εξουσίας εδώ και τρία χρόνια. Είναι το μοναδικό μέτρο που δεν έχουν εφαρμόσει. Ότι και να κάνει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, όσο και να σκυλιάζει η Χρυσή Αυγή,ότι και να γράφουν τα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να κλιμακώσουν την κοινή μας προσπάθεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας. Και αυτός είναι ένας αγώνας που μπορεί και πρέπει να δοθεί μαζί με τους εργαζόμενους, Έλληνες και ξένους.
ΕΡΩΤΗΣΗ 1η: αν κάνετε την Στράτευση στα 18, πως θα δουλέψει ο στρατός σας;
Δεν είναι ανώτερα μαθηματικά. Απλή ερώτηση για ανθρώπους του πνεύματος σαν τον Παναγιώταρο...
ΕΡΩΤΗΣΗ 2η: μήπως ο φασίστας είναι ψευτόμαγκας, πουλά εθνικιστικά καθρεφτάκια στο κοινό του,καθώς ξέρει ότι αυτά που λέει είναι ανεφάρμοστα, αλλά το κάνει γιατί γνωρίζει τα σχέδια Κομισιόν-ΥΠΕΘΑ, και επιχειρεί να το παίξει σούπερ-εθνικιστής;
Δεν είναι ανώτερα μαθηματικά.Διάφοροι περιφερόμενοι ακροδεξιοί πολιτικοί μαιντανοί, όπως ο Κρανιδιώτης του ΔΙΚΤΥΟΥ 21, προτείνουν η ΝΔ να γίνει Χρυσή Αυγή, για να μην χάνει ψηφοφόρους προς τη φασιστική συμμορία. Προς το παρόν τους φασίστες προστατεύει η Αστυνομία του Δένδια, συλλαμβάνοντας και κακοποιώντας αντιφασίστες.
ΝΔ-Χρυσή Αυγή-ΛΑΟΣ, κράτος-φασίστες, αστυνομία-μυστικές υπηρεσίες-ναζιστικές συμμορίες, συγκοινωνούντα δοχεία αυταρχισμού και τρομοκρατίας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com

Tags: στρατόςθητείαΧρυσή αυγή
Keywords
Τυχαία Θέματα