Αιτήσεις μέχρι 23 Αυγούστου για αναπληρωτές

Tweet

Από σήμερα έως τις 23 Αυγούστου θα πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.14 και ΤΕ16 οι οποίοι επιθυμούν να προσληφθούν ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι σε μουσικά, καλλιτεχνικά και εκκλησιαστικά σχολεία. Προϋπηρεσία και βαθμολογία σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, τα κριτήρια με βάση τα οποία θα πάρουν

μόρια οι εκπαιδευτικοί

Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, η αίτηση-δήλωση θα υποβληθεί σε μία οποιαδήποτε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Οι υποψήφιοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι, κατατάσσονται στους πίνακες κατά σειρά που εξαρτάται από το σύνολο των μορίων που συγκεντρώνουν. Η μοριοδότηση υπολογίζεται ως εξής:

Ενα μόριο για κάθε μήνα προϋπηρεσίας προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού μέχρι και τις 30-06-2010. Η προϋπηρεσία, που έχει προσφερθεί σε δυσπρόσιτα μέχρι και 30-06-2010, υπολογίζεται στο διπλάσιο μόνον για πρόσληψη ως αναπληρωτών και ωρομισθίων.Ενα μόριο για κάθε βαθμολογική μονάδα πάνω από τη βαθμολογική βάση από τον τελευταίο, προ της συντάξεως του πίνακα, διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Μισό μόριο για κάθε βαθμολογική μονάδα, πάνω από τη βαθμολογική βάση από τον αντίστοιχο προτελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Οσοι υπάγονται σε περισσότερες της μιας από τις ανωτέρω περιπτώσεις λαμβάνουν αθροιστικά τα μόρια.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να γνωρίζουν ότι λαμβάνεται υπόψη η ημεροχρονολογία κτήσης του πτυχίου και εφόσον ο χρόνος αυτός συμπίπτει για περισσότερους υποψηφίους, λαμβάνονται υπόψη διαδοχικά ο βαθμός του πτυχίου και η βαθμολογία τους σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Σε κάθε περίπτωση προτάσσονται οι υποψήφιοι, που είναι πολύτεκνοι εξ ιδίας οικογενείας, όσοι πάσχουν από ομόζυγη μεσογειακή αναιμία ή δρεπανοκυτταρική ή μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία ή σκλήρυνση κατά πλάκας.

ΜΙΧ. ΝΙΒΟΛΙΑΝΙΤΗΣ

http://www.ethnos.gr

Tags: ΑΣΕΠμουσικά και καλλιτεχνικά σχολείααναπληρωτές εκπαιδευτικοί Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα