Αίτηση για θέσεις προς τον υπουργό Παιδείας, του Φώτη Δανάσκου

Tweet

ΠΡΟΣ

Τον Κο Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο

Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Αξιότιμε κε Υπουργέ,

Μετά τις προ ημερών δηλώσεις σας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΑ στην εκπομπή του Κου Γιώργου Παπαδάκη, ασχολήθηκα με ζήλο και χάνοντας πολλές ώρες από τις Διαθέσιμες που μου παρείχατε, προσπαθώντας να αναζητήσω, να βρω και να επιβεβαιώσω την πιθανή θέση μου (σύμφωνα με τα λεγόμενά σας).

Δυστυχώς το μόνο που κατόρθωσα να ανακαλύψω,

σχετικά εύκολα ομολογώ, είναι οι δύο Διαπιστωτικές πράξεις οι οποίες ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ με έθεσαν μαζί με εκατοντάδες άλλους συναδέλφους σε Διαθεσιμότητα.

Παρακαλώ πολύ όπως με πληροφορήσετε που δύναμαι να αποταθώ για να βρω το όνομά μου και την θέση σύμφωνα με όσα παρακάτω έχετε δηλώσει λέγοντας «…προσέχω πολύ τα λόγια μου…», τα παρακάτω: «Εάν δεν έχουν πάει» (οι εκπαιδευτικοί, στις θέσεις αυτές), «θα πάνε αύριο, αλλά έχουν βγει… εάν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι ειδοποιήσεις, αλλά έχουν βγει στο Φ.Ε.Κ. οι Κ.Υ.Α. …Υπάρχουν οι Κ.Υ.Α. και γίνονται οι προσκλήσεις… αυτό ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ !» (βλ. στο 14’:08’’http://www.youtube.com/watch?v=d_a8yKWoyCk#t=11)

Κε Υπουργέ,

Αναμένω εναγωνίως την απάντησή σας για να μην αναγκαστώ να πιστέψω ότι η ΜΟΝΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που αφορά στους 1.300 από τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ με ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (και μάλιστα δύο φορές) !! και ότι οι 925 θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού και οι 325 (ή 199,ή 145) θέσεις διοικητικού προσωπικού ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ούτε καν ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ και πολύ περισσότερο ΔΕΝ υπάρχουν Κ.Υ.Α. (ούτε Υ.Α.) με λίστες και ονοματεπώνυμα, και ΔΕΝ έχουν σταλεί προσκλήσεις και μάλλον ως εκπαιδευτικός ΔΕΝ θα πάω αύριο στην θέση μου (πράγμα που συμβαίνει ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝ 4 ΗΜΕΡΕΣ)!

Ευχαριστώ πολύ

Δανάσκος Φώτης

Φυσικοθεραπευτής Εκπαιδευτικός σε Διαθεσιμότητα

Μέλος του ΔΣ της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα

Tags: διαθεσιμότητααπολύσεις εκπαιδευτικών Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα