Ανατριχιαστικές και σκληρές φωτο - Μόνο για όποιον αντέχει

Κοινωνία

O Enrique Metinides είναι πενήντα χρόνια φωτογράφος στο Μεξικό. Αυτή την περίοδο εκθέτει τη δουλειά του στο Βερολίνο σε έκθεση με τίτλο "101 τραγωδίες του Enrique Metinides". Σε όλες αυτές τις δεκαετίες ο φωτογράφος συνέλαβε με το φακό του πολλές δυσάρεστες στιγμές ανθρώπων και καταστάσεων.Μερικές από αυτές παραθέτουμε πιο κάτω.

Η νεαρή γυναίκα κλαίει δίπλα από το άψυχο σώμα του φίλου της ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας ληστείας. Ο νεκρός φαίνεται σα να κοιμάται, Μέξικο Σίτι 1995

Η Adela Legarreta Rivas ήταν μία Μεξικανή δημοσιογράφος η οποία σκοτώθηκε

στις 29 Απριλίου 1979. Η γυναίκα είχε τελειώσει την παρουσίαση του τελευταίου της βιβλίου και είχε πάει στο κομμωτήριο. Μόλις βγήκε την χτύπησε ένα αυτοκίνητο.

25 Μαϊου 1969. Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν γύρω από το λεωφορείο που έπεσε στον ποταμό επειδή χάλασαν τα φρένα του. Από μέσα από το λεωφορείο ούρλιαζαν από το φόβο τους 23 παιδάκια. Μόλις γύρισαν το λεωφορείο ανακάλυψαν το άψυχο κορμί ενός μικρού ο οποιος είχε πεταχτεί από το παράθυρο.

Ο Ερυθρός Σταυρός ανασύρει μία νέα γυναίκα από τα συντρίμια ενός αυτοκινήτου. Σεπτέμβριος 1967

Μέξικο Σίτι. Η γυναίκα που βλέπετε δεν είχε λεφτά να αγοράσει ένα φέρετρο για το 9χρονο αγόρι της. Καθόταν έξω από το γραφείο κηδειών και έκλαιγε. Ο κόσμος που μαζεύτηκε έμαθε τι συνέβαινε και με έρανο που έκαναν αγόρασαν σε μικρή τιμή το φέρετρο του γιου της. Η γυναίκα έτσι έθαψε με κάποια αξιοπρέπεια το παιδί της. Το φέρετρο το κουβάλησε 9 χιλιόμετρα μέχρι το σπίτι της.

Μέξικο Σίτι 1977

Η Bertha Ibarra García καθώς περπατούσε στο μεγάλο πάρκο ρώτησε έναν αστυνομικό να της δείξει το πιο μεγάλο σε ηλικία δέντρο. Αργότερα την ίδια ημέρα ο ίδιος αστυνομικός την βρήκε κρεμασμένη από αυτό. Το σημείωμα που είχε μέσα στην τσάντα της έλεγε ότι δεν άντεχε μακριά από το παιδί της το οποίο της το είχε πάρει ο πρώην άντρας της σε ηλικία 9 ετών. Την ημέρα που αυτοκτόνησε η κόρη της είχε γενέθλια και γινόταν 15 ετών.

Κάποιος έριξε το άψυχο σώμα ενός ανθρώπου στον ποταμό. Στην πάνω μεριά της φωτο βλέπετε πως αντανακλούνται οι σκιές των ανθρώπων που παρακολουθούν την ανάσυρση του πτώματος.

Η φωτογραφία που βλέπετε στο επάνω μέρος του άρθρου είναι ένα ξενοδοχείο που έπεσε από το μεγάλο σεισμό του 1985

huffingtonpost.com

Tags: Φωτογραφίες
Keywords
Τυχαία Θέματα