Ανικανότητα και Τεμπελιά στελεχών φορτώνει βάρη στους φαντάρους στη 485 ΤΔΒΚΑΙ#8207;

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}Ανικανότητα και Τεμπελιά στελεχών φορτώνει βάρη στους φαντάρους στη 485 ΤΔΒ‏
Περίπτωση αξιωματικού ο Δκτης (Τχης) Σιούτας Ευάγγελος 485 ΤΔΒ
Επιστολή Καταγγελία που αποκαλύπτει την σαπίλα του Στρατού Ο δκτης (Τχης) Σιούτας Ευάγγελος του 485 ΤΔΒ, της 1ης Στρατιάς όπου Δκτης είναι ο Αντιστράτηγος Γκίνης Κων/νος, κατά γενική ομολογία του τάγματος και όχι μονό είναι ανίκανος διοίκησης. Είναι στη θέση αυτή επειδή αναγκαστικά
έπρεπε να περάσει ώστε να πάρει βαθμό, μιας και όλοι από τη σειρά του έχουν προαχθεί εδώ και καιρό. Ο συγκεκριμένος μετράει μήνες σαν φαντάρος(17 και σήμερα όπως μας είπε μια φορά) ώστε να τελειώσει τη διοίκηση του τάγματος. Οι πρωινές αναφορές που κάνει όταν κάνει είναι ένα προσωπικό \"show\". Θέλει να βλέπει κόσμο και αναγκάζει κόσμο που έχει δουλειά να έρχεται στην αναφορά ώστε μετά να τον στέλνει στη δουλειά του. Ενώ όλοι είναι προσοχή πηγαινοέρχεται δεξιά αριστερά κρατώντας τα ρεψίματα που του έρχονται κουνώντας τα χέρια σαν \"ράπερ\" και επαναλαμβάνοντας ,κάθε δυο λέξεις ,μια φράση που λέει συνέχεια χωρίς να βγαίνει νόημα.
Επίσης, αυτοπροβάλλεται ως άμεμπτος και δίκαιος και άλλα συναφή. Όμως στέλνει ΣΠΕΝ όποιον δεν έχει ανάγκη. Υπήρχαν φαντάροι ίδιας σειράς που έστειλε τον έναν επειδή δεν είχε περάσει στην αρχική του μονάδα και τον άλλον (που δεν είχε περάσει και αυτός στην αρχική μονάδα του ΣΠΕΝ) τον έστειλε στον Τύρναβο (SEEBRIG) να κάνει υπηρεσίες ΑΥΔΜ (κάτι που είναι παράνομο νομίζω). Ακόμα στέλνει φαντάρο στο πόστο αυτό στη θέση στελέχους γιατί τον βολεύει προφανώς. Ακόμη, ένας φαντάρος έλειπε σε άδεια κ γύρισε 12 μέρες μετά την προβλεπόμενη ημερομηνία χωρίς να τον τιμωρήσει καν. Μάλιστα τον έστειλε φυλάκιο 14 μέρες και όταν γύρισε πηρέ 7 μέρες τιμητική. Αντίθετα, έχουν αργήσει φαντάροι 5 λεπτά από έξοδο και έχουν \"φάει\" 4 μέρες φυλακή.
Στη συνέντευξη ως καλός δκτης έλεγε σε όλους ότι ανάλογα την απόδοση δίνει τιμητικές. Έχει δώσει ΜΗΔΕΝ μέρες τιμητική σε φαντάρο που τήρησε τον όρκο ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης μέχρι την τελευταία μέρα όντας προβλεπόμενος με μηδέν φυλακές, μηδέν κρατήσεις, μηδέν στερήσεις εξόδου. Να τον \"κοροϊδεύει\" λέγοντας του ότι σε εξαιρετική περίπτωση θα τον βάλει σκοπιά μιας και γνωρίζει πως έχει πρόβλημα στη μέση και ως δια μαγείας να μπαίνει την ίδια μέρα ενώ έχει μπει καινούρια σειρά και έχει τόσα άτομα. Ενώ σε τρίμηνους, μειωμένης θητείας ή άτομα χωρίς να υπάρχει διακριτό κριτήριο δίνει 5μερες και 10μερες τιμητική και αδεία απολύσεως να μπαίνουν τελευταία μέρα. Επιπλέον, είχε \"υποσχεθεί\" τιμητικές σένα φαντάρο και αντ\' αυτού έδωσε σε άλλον του ίδιου πόστου. Έτσι όταν έπεσε τηλέφωνο από τον αδικημένο φαντάρο του πόστου ο δκτης αυτός ζήτησε ευνοϊκή μετάθεση στον Τύρναβο ώστε να δώσει άδεια στο φαντάρο.
ΚΕΠΙΚ 1ης Στρατιάς Μέσα στον εργασιακό αυτό χώρο εργάζεται πολίτικο προσωπικό και κυρίως γυνα
Keywords
Τυχαία Θέματα