Αντεπίθεση Παναρίτη: Aν δεν με θέλουν μια, δεν τους θέλω δέκα!

Η Έλενα Παναρίτη αντεπιτίθεται στις επικρίσεις που έχει δεχτεί από μεγάλο κομμάτι εντός του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την τοποθέτηση της ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Σε δηλώσεις της προς τον ιστότοπο usay.gr η κ. Παναρίτη είπε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ανώριμες αντιδράσεις, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προασπίσω τα συμφέροντα της χώρας μου όπως κάνω από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην διαπραγματευτική ομάδα».

«Αν δεν με θέλουν εκείνοι μία φορά, εγώ δεν τους θέλω δέκα», τόνισε η ίδια.

Όπως δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στην πρωινή εκπομπή του Mega, το θέμα Παναρίτη θα πρέπει να εξεταστεί μετά το "κλείσιμο" της συμφωνίας.

"Αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι η συμφωνία, η επίτευξη με τους καλύτερους δυνατούς όρους για τη χώρα, η έγκρισή της, η έναρξη εφαρμογής της. Θέματα που αφορούν σε επιλογές προσώπων, στις διαδικασίες με τις οποίες γίνονται αυτές οι επιλογές κ.λπ., όπου έχουν διατυπωθεί και κριτικές παρατηρήσεις, αυτά θα εξεταστούν συλλογικά μετά με τους κανόνες που προβλέπονται", τόνισε.

Σημειώνεται ότι τη χθεσινή ανάρτηση του κ. Παπαδημούλη στο Twitter, για την επιλογή της κ. Παναρίτη, αναδημοσίευσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Tags: Έλενα ΠαναρίτηΣΥΡΙΖΑΔΝΤ
Keywords
Τυχαία Θέματα