Απόφοιτοι λυκείου και φοιτητές για πρακτική στον ΟΑΣΕ

Tweet Κατηγορία: Εργασία Απόφοιτοι λυκείου και φοιτητές για πρακτική στον ΟΑΣΕ

Η κατοχή απολυτηρίου λυκείου είναι η βασική προϋπόθεση για την κάλυψη των πέντε θέσεων που προκηρύσσει ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Οι θέσεις υπάγονται στην κατηγορία των γενικών υπηρεσιών (general service) και βρίσκονται στην έδρα της Γραμματείας του ΟΑΣΕ στη Βιέννη καθώς και στο τμήμα του στη Χάγη. Εκτός από δίπλωμα δευτεροβάθμιας

εκπαίδευσης, οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πείρα σε σχέση με το αντικείμενο των θέσεων και να γνωρίζουν καλά αγγλικά.

Ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη αποτελεί τον μεγαλύτερο διακρατικό οργανισμό (αριθμεί 57 κράτη-μέλη) για τη διαφύλαξη της ασφάλειας στον κόσμο
 

Συγκεκριμένα, οι πέντε θέσεις που προκηρύσσονται είναι οι εξής: α) Βοηθός Μισθοδοσίας, β) Υπάλληλος Αποθήκης/Οδηγός, γ) Καθαριστής, δ) Ανώτερος Διοικητικός Βοηθός, ε) Προσωρινός + Υπηρεσιακός Υπάλληλος.

Επιπλέον, ο ΟΑΣΕ προσφέρει και τθέσεις πρακτικής άσκησης προς υποψήφιους που πρόσφατα αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο ή βρίσκονται στο τελευταίο έτος των σπουδών τους. Αναλυτικά οι 9 θέσεις για εργαζόμενους και ασκούμενους παρουσιάζονται ακολούθως από το «Εθνος-Εργασία»:

Warehouse Clerk/Driver
Τόπος: Βιέννη, Αυστρία
Μισθός: 2.257 ευρώ μηνιαίως
Κριτήρια: Ολοκληρωμένη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δίπλωμα οδήγησης (κατηγορίας Β και Γ), δύο χρόνια εργασιακής πείρας στην εφοδιαστική (logistics) και σε αποθήκη, πολύ καλή γνώση αγγλικών.
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 17/12/2012
Κωδικός θέσης: VNSECG00719

Cleaner
Τόπος: Βιέννη, Αυστρία
Μισθός: 1.888 ευρώ μηνιαίως
Κριτήρια: Ολοκληρωμένη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, εμπειρία σε θέση καθαριότητας, γνώση γερμανικών και αγγλικών.
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 21/12/2012
Κωδικός θέσης: VNSECG00721
Senior Administrative Assistant

Τόπος: Χάγη, Ολλανδία
Μισθός: 2.102 ευρώ μηνιαίως
Κριτήρια: Ολοκληρωμένη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και επαγγελματικές σπουδές στη διαχείριση, τη διοίκηση επιχειρήσεων ή τα οικονομικά. Τουλάχιστον τέσσερα χρόνια εργασιακής πείρας στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων ή τη διαχείριση οικονομικών. Γνώση Oracle και Μicrosoft. Άριστη γνώση αγγλικών.

Λήξη υποβολής αιτήσεων: 16/12/2012
Κωδικός θέσης: VNHCNG00045
 

Πρακτική άσκηση

Internship with the Press and Public Information Section Webteam
Τόπος: Βιέννη, Αυστρία
Σύμβαση: 3 μήνες
Κριτήρια: Πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών, τα ψηφιακά μέσα ή σε σχετικό πεδίο, γνώση (X)HTML, CSS, Drupal CMS, άριστη γνώση αγγλικών
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 7/1/2013
Κωδικός θέσης: VNSECC00718

2013 Internship Programme, Tolerance and Non-Discrimination Department
Τόπος: Βαρσοβία, Πολωνία
Κριτήρια: Διπλωματούχοι ή τελειόφοιτοι προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών στις πολιτικές επιστήμες, τις διεθνείς σχέσεις, τη νομική, στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δι

Keywords
Τυχαία Θέματα