Απολογούνται ο εφοπλιστής και οι άλλοι τέσσερις Έλληνες για το κύκλωμα ηρωίνης

Tweet

Για αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η απολογία των πέντε τούρκων συλληφθέντων.

Ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών Πειραιά απολογούνται το πρωί της Τρίτης, στις 08:30, οι πρώτοι πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, άνω του ενός τόνου, που εντοπίστηκε την περασμένη Πέμπτη.

Σήμερα απολογείται η ομάδα των ελλήνων συλληφθέντων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και 40χρονος εφοπλιστής, στη βίλα του οποίου βρέθηκε

μέρος του φορτίου ναρκωτικών.

Μαζί του θα απολογηθούν η πρώην σύζυγός του και η μητέρα της, η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της πρώην συζύγου του 40χρονου.

Για αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η απολογία των πέντε τούρκων συλληφθέντων. Πληροφορίες θέλουν τον εγκέφαλο της οργάνωσης να είναι τούρκος υπήκοος.

Η ηρωίνη, βάρους 1,113 τόνων, εκτιμάται πως έχει αξία περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ.

Εν τω μεταξύ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε τη Δευτέρα ο 15χρονος γιος του 40χρονου εφοπλιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος φέρεται να είχε στείλει μήνυμα με το κινητό του τηλέφωνο σε έναν από τους συλληφθέντες για την υπόθεση.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έχει λάβει ο 12ος ύποπτος για την υπόθεση, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές την Κυριακή.

ΠΗΓΗ: skai.gr/

Tags: κύκλωμα ηρωίνηςεφοπλιστήςναρκωτικά Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα