Αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε Παιδαγωγικό Τμήμα Παν/μιου Κρήτης (Ρέθυμνο)



ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ Ρέθυμνο 5/4 /2012
ΤΜΗΜΑ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΕ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ
74100 ΡΕΘΥΜΝΟ
ΤΗΛ.0831/77594-5
FAX.0831/77596

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ανακοινώνεται ότι η Γενική συνέλευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης στη συνεδρία

της 420/ 4-4-2012 αποφάσισε να ζητήσει από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων την απόσπαση δεκαπέντε ( 15 ) εκπαιδευτικών της A/θμιας Εκπαίδευσης για το ακαδ. έτος 2012-13 και συγκεκριμένα :
Α. Ενός (1) εκπαιδευτικού που να διαθέτει τα παρακάτω προσόντα:
1. Πρόσφατες εμπειρίες σχετικά με την εκπαίδευση των ελληνοπαίδων εξωτερικού
2. Εμπειρίες σχετικά με την παραγωγή διδακτικού υλικού, την επεξεργασία κειμένου με υπολογιστές και τη χρήση πολυμέσων στην εκπαίδευση
3. Μία ξένη γλώσσα, κατά προτίμηση Γαλλική ή Αγγλική ή Γερμανική ή Ρωσική ή Ισπανική και γνώσεις. Ο παραπάνω εκπαιδευτικός θα προσφέρει επικουρικό διδακτικό έργο στην πρακτική άσκηση των φοιτητών σε θέματα Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, και θα συμβάλει στην παραγωγή διαπολιτισμικού και γλωσσικού υλικού στο Εργαστήριο Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών.
Β. Δεκατεσσάρων ( 14 ) εκπαιδευτικών των οποίων το έργο θα είναι να βοηθούν τους φοιτητές στη Σχολική Πρακτική Άσκηση, να συμβάλουν στη λειτουργία των Εργαστηρίων, στην λειτουργία του Διδασκαλείου Γενικής και Ειδικής Αγωγής καθώς και στη λειτουργία του Τμήματος γενικότερα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013. Από τους παραπάνω, ένας, εάν είναι δυνατόν, να έχει ειδικευτεί στην Ειδική Αγωγή για να καλύψει αντίστοιχες ανάγκες .

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν στις αρμόδιες Δ/νσεις και Γραφεία Α/θμιας Εκπαίδευσης αίτηση με βιογραφικό σημείωμα και με αναλυτική παρουσίαση των σπουδών τους ( πτυχίο ή μεταπτυχιακό δίπλωμα, συγγραφικό έργο, προϋπηρεσία, φύλλο μητρώου ποιότητας και υπηρεσιακής κατάστασης, καθώς και έκθεση του προϊσταμένου του Γραφείου Α/θμιας Εκπαίδευσης, στο οποίο υπάγονται, ότι δεν παρεμποδίζεται με την απόσπασή τους η λειτουργία των σχολείων που υπηρετούν, καθώς και κάθε άλλο αποδεικτικό των προσόντων τους στοιχείο.
Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών για απόσπαση πρέπει να υποβληθούν στις αρμόδιες Δ/νσεις και Γραφεία Α/θμιας Εκπαίδευσης μέσα στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων που καθορίζεται στη σχετική εγκύκλιο του ΥΠΕΠΘ και να σταλούν διαμέσου αυτών στην Γραμματεία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημ. Εκπαίδευσης ( Πανεπιστημιούπολη, Ρέθυμνο, ΤΚ 74100).

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Καθηγητής


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ Ρέθυμνο 5/4 /2012
ΤΜΗΜΑ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΕ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ
74100 ΡΕΘΥΜΝΟ
ΤΗΛ.0831/77594-5
FAX.0831/77596

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ανακοινώνεται ότι Γενική συνέλευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης στη συνεδρία τ

Keywords
Τυχαία Θέματα