Διευθυντές σε Θεσσαλονίκη και Κω ζητά η Α-Β Βασιλόπουλος

Απαραίτητη προϋπόθεση η τριετής εμπειρία σε αντίστοιχη θέση

Διευθυντικά στελέχη για τα καταστήματά της στη Θεσσαλονίκη και την Κω ενδιαφέρεται να προσλάβει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Α-B Βασιλόπουλος.

Αναλυτικότερα για τα καταστήματά της στη Θεσσαλονίκη η εταιρεία θα προσλάβει Υποδιευθυντές με αντικείμενο

τον συντονισμό της λειτουργίας του καταστήματος ώστε να εξασφαλίζεται η επίτευξη των λειτουργικών του στόχων (πωλήσεις, μεικτό κέρδος, έξοδα, παραγωγικότητα) και η ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο λυκείου (πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν), εμπειρία 3 ετών σε αντίστοιχη θέση ή γενικότερα σε χώρο λιανικής πώλησης και γνώση Αγγλικών και Η/Υ.

Για το κατάστημα της Κω ζητούνται δύο στελέχη για τις θέσεις του Διευθυντή και Υποδιευθυντή με εμπειρία σε εταιρεία λιανικής πώλησης, απολυτήριο λυκείου (πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν) και γνώση Αγγλικών και Η/Υ.

Η εταιρεία προσφέρει πολύ ανταγωνιστικό πακέτο παροχών που περιλαμβάνει υψηλές αποδοχές, bonus βάσει στόχων, συμμετοχή σε συνταξιοδοτικό και ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα, συνεχή εκπαίδευση και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στο e mail: http://www.abcareers.gr/form.new.aspή στο φαξ: 210-6608845.
Keywords
Τυχαία Θέματα