Δήλωση του Ζαχαρία Καψαλάκη αιρετού ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου

ΔΗΛΩΣΗ
του Ζαχαρία Καψαλάκη αιρετού ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου

Προς τους συναδέλφους μου
Συνάδελφοι
Χθες το μεσημέρι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο κείμενο – υβρεολόγιο σε βάρος μου, με αποστολέα την «ΠΑΣΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ».
Ρώτησα το Γραμματέα της ΠΑΣΚ Εκπ/κων Π.Ε. του Συλλόγου μου (Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. Μεσαράς «Η ΦΑΙΣΤΟΣ») συνάδελφο Γρηγόρη Γιαμαλάκη για το θέμα και μου δήλωσε πλήρη άγνοια. Ούτε ρωτήθηκε, ούτε υπέγραψε τέτοιο κείμενο, όπως μου είπε… Ψάχνοντας το θέμα και ο ίδιος διαπίστωσα ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Γραμματέων των ΠΑΣΚ Εκπαιδευτικών Π. Ε. Περιφέρειας Κρήτης.
Ζητώ
Να δοθεί αμέσως στη δημοσιότητα το κείμενο με τις υπογραφές όλων όσων εκπροσωπούν την «ΠΑΣΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ» και υπογράφουν το συγκεκριμένο κείμενο.
Θέλω να μάθω αν αυτό το λασπολόγημα έχει τις υπογραφές συναδέλφων μου, με τους οποίους μας συνδέουν αγώνες από τα φοιτητικά μας χρόνια, αλλά και νεότερων συναδέλφων, με τους οποίους συνεργαστήκαμε και αγωνιστήκαμε σε δύσκολους για την εκπαίδευση καιρούς…

Μεσαρά 24 Απριλίου 2011

Ζαχαρίας Καψαλάκης
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου

(Σ. Σ. Σας στέλνω το κείμενο με τις υπογραφές όλων όσων αποχωρούμε από την ΠΑΣΚ Εκπ/κων Π. Ε. Εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε στο 3ο Ενημερωτικό μου το όνομα του συναδέλφου Γιάννη Ξαγοραράκη 1ου αναπληρωματικού μέλους του Συλλόγου «Δ. Θεοτοκόπουλος»).



Keywords
Τυχαία Θέματα