Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

Ε΄ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ

Για την αξιολόγηση

Η αξιολόγηση στο Δημόσιο βρίσκεται προ των πυλών. Εμείς, οι εκπαιδευτικοί, οι εργαζόμενοι ξέρουμε πολύ καλά πως η επίκλησή της δεν είναι παρά ένα λαϊκίστικο πρόσχημα για την επιβολή της αντιλαϊκής αυταρχικής πολιτικής που τσακίζει τα εργασιακά δικαιώματα, προσαρμόζει τον δημόσιο τομέα πιο αποτελεσματικά στις σημερινές

ανάγκες του κεφαλαίου, καθιστά ενόχους τους εργαζόμενους για κάθε δυσλειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών, είναι το μέσο για τη μισθολογική καθήλωση αλλά και την απόλυση χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων.

Μπροστά στην επικείμενη εφαρμογή της επαναβεβαιώνουμε προηγούμενες αποφάσεις μας.

-Δεν συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε διαδικασία εφαρμογής της αξιολόγησης με οποιοδήποτε τρόπο και μορφή (αυτοαξιολόγηση, αξιολόγηση σχολικής μονάδας, συμπλήρωση ερωτηματολογίων κ.α.)

-Μπλοκάρουμε με συλλογικές αποφάσεις και συλλογική στάση κάθε απόπειρα επιβολής της αξιολόγησης, την ακυρώνουμε στην πράξη.

-Κανένα στέλεχος της δημόσιας διοίκησης που αναλαμβάνει οποιοδήποτε ρόλο στην εφαρμογή της αξιολόγησης δεν έχει θέσει στο συνδικαλιστικό κίνημα. Έξω οι αξιολογητές από τα σωματεία.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Νικολάου Σταμάτης Δάβος Γιώργος

Keywords
Τυχαία Θέματα