Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Ο αυταρχισμός δε θα περάσει, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα νικήσουν

Tweet

Ε΄ΕΛΜΕ-Θ

Ο αυταρχισμός δε θα περάσει, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα νικήσουν

Όλοι στη συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη 7/11- 4.00 μ.μ. - ΕΡΤ 3

Το Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ-Θ καταδικάζει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο τη νέα αυταρχική επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων

στην ΕΡΤ. Καταγγέλλει την κυβέρνηση που για μια ακόμη φορά επιδιώκει με την καταστολή και την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων να σταματήσει τον ηρωικό αγώνα των εργαζόμενων της ΕΡΤ.

Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τέλος. Οι αντιδημοκρατικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, οι επιστρατεύσεις των απεργών, τα μαθητοδικεία, οι διώξεις αγωνιστών και ο άκρατος αυταρχισμός αντιμετώπισης των αποφασιστικών κλαδικών αγώνων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά διακυβέρνησης. Αυτή η πολιτική κυβέρνησης- ΕΕ- ΔΝΤ με αγώνες πρέπει να ανατραπεί.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς, τους εργαζόμενους, τα σωματεία, αλλά και κάθε πολίτη όλοι μαζί να αποτρέψουμε τα σχέδια κυβέρνησης και τρόικας για το τελειωτικό κλείσιμο της ΕΡΤ, να σταματήσουμε τις επιδιώξεις τους να διαλύσουν τους δημόσιους φορείς, να συρρικνώσουν τα δημόσια αγαθά και να προσθέσουν χιλιάδες εργαζόμενους στις λίστες των ανέργων.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να στηρίξουν και να περιφρουρήσουν με τη μαζική συμμετοχή τους καθημερινά στην ΕΡΤ 3 τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων συνολικά της ΕΡΤ.

Όλοι στον αγώνα με τους εργαζομένους της ΕΡΤ για να συνεχιστεί ο αγώνας τους και να νικήσει.

Όλοι στη συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη 7/11, στις 4.00 μ.μ. στην

ΕΡΤ 3

Το Δ.Σ.

Tags: Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα