Ειδικοί επικοινωνίας και τεχνικοί στην Ταινιοθήκη

Εργασία

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙΕιδικοί επικοινωνίας και τεχνικοί στην ΤαινιοθήκηΕως την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στο διαγωνισμό του φορέα «Αρχεία Ταινιών Ελλάδος-Ταινιοθήκη της Ελλάδος», όπου θα καλυφθούν 17 θέσεις εποχικού προσωπικού για την υλοποίηση δράσεων κατά την περίοδο Ιανουαρίου 2013- Δεκεμβρίου 2014 στο πλαίσιο της προγραμματιζόμενης Πράξης «Η Κινηματογραφοφιλία στη Νέα Εποχή».

Το προσωπικό θα επιλεγεί από τις ακόλουθες ειδικότητες:

Υπεύθυνος Προβολής Τύπου, Επικοινωνίας
και ΜΜΕ - Κριτικός Κινηματογράφου - Δημοσιογράφος,Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων,Υπεύθυνος Προγράμματος (Διεθνές Διαγωνιστικό),Υπεύθυνος Προγράμματος (Πειραματικού Κινηματογράφου),Υπεύθυνος Προγράμματος (Ελληνικό),Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Δημιουργικής απασχόλησης,Υπεύθυνος Παρουσιάσεων και Ταυτόχρονης Διερμηνείας συζητήσεων (QnA),Υπεύθυνος Παραγωγής Παράλληλων Εκδηλώσεων (master classes, ημερίδες, συζητήσεις, εργαστήρια),Επιμέλεια Κειμένων,Βοηθός Γενικού Συντονισμού προγράμματος,Βοηθός Προγράμματος - Επικοινωνίας Δημοσίων σχέσεων,Βοηθός Οργάνωσης Παραγωγής προγράμματος,Βοηθός Παραγωγής,Τεχνικός Μηχανημάτων Ψηφιακής Προβολής,Ελεγκτής Εισόδου, καιΒοηθός Διακίνησης - Κλητήρας.

Η μοριοδότηση των υποψηφίων πραγματοποιείται βάσει της επαγγελματικής τους εμπειρίας, των σπουδών τους, των ευρύτερων δεξιοτήτων τους, αλλά και της γνώσης ξένων γλωσσών.

Αιτήσεις υποβάλλονται ταχυδρομικώς στα γραφεία της Ταινιοθήκης της Ελλάδος - Αρχεία Ταινιών Ελλάδος, στη διεύθυνση: Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136, Τ.Κ. 104 35, Κεραμεικός, Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 3609695 και στην ιστοσελίδα http://www.tainiothiki.gr/v2/.

Αιτήσεις στην ΕΣΔΥ

Eως αύριο το μεσημέρι θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για την κάλυψη τριών θέσεων Ειδικών Επιστημόνων - Εξειδικευμένων Στελεχών στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Το νέο προσωπικό θα αναλάβει την υλοποίηση της Πράξης «Δημόσια Υγεία στην Πράξη: Παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας με Προσανατολισμό στην Πρόληψη Λοιμωδών Νοσημάτων και Σημαντικών Παραγόντων Κινδύνου στο Πλαίσιο των Υπηρεσιών ΠΦΥ». Πληροφορίες στο τηλέφωνο 213 2010386.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα