Ειδικός Σύμβουλος στο Κτηματολόγιο

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κτηματολογίου & Χαρτογραφήσεων Ελλάδαςανακοινώνει την πρόσληψη ενός Ειδικού Συμβούλου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ο οποίος θα διαθέτει εξειδίκευση στο Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Δίκαιο Πληροφορικής.
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν, εκτός από τα γενικά προσόντα διορισμού που περιγράφονται στα άρθρα 11 – 17 του Ν. 3584/2007 και τα ακόλουθαειδικά προσόντα:
1. Πτυχίο Νομικής της ημεδαπής ή ισότιμο δίπλωμα της αλλοδαπής
2.

Διδακτορικό δίπλωμα ή Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Δίκαιο Πληροφορικής
3. Εμπειρία σε θέματα κατάρτισης αδειοδοτικών πλαισίων
4. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Οι ενδιαφερόμενοι για την ανωτέρω θέση μπορούν να υποβάλουν αίτηση και βιογραφικό σημείωμα ηλεκτρονικά στο [email protected] ή να τα παραδώσουν στη Γραμματεία του Πρωτοκόλλου του Οργανισμού Τιμ. Βάσσου 11-13, Αθήνα, γραφείο 405. Η υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει σε εφτά (7) ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσης της ανακοίνωσης αυτής στον Τύπο.

Ο Ειδικός Σύμβουλος που θα επιλεγεί θα προσληφθεί με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, η οποία θα διέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007. Με την πρόσληψή του, θα πρέπει να υποβάλει επικυρωμένα αντίγραφα πιστοποίησης των γενικών και ειδικών προσόντων του.

 

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίας Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα