Εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα κατά του bullying

Το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει βγει από τα ρούχα του με το bullying και το καταδικάζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Συγκεκριμένα στο blog της αναφέρει πως: "To bullying είναι φόνος. Ακόμα κι αν δεν οδηγήσει σε φυσική εξόντωση...το bullying είναι μια διαστροφική, σαδιστική μορφή βίας, που εξοντώνει ψυχικά το θύμα, που του αφήνει πληγές ισόβιες, που του προσβάλλει ανεπανόρθωτα την υπόσταση, την ελευθερία και την

αξιοπρέπεια"

Είναι αλήθεια πως ο λαικισμός και η Θρασυδειλία είναι εγγεγραμμένα γνωρίσματα του φασισμού. Όπως και εγγεγραμμένα είναι και τα πιο βίαια και ρατσιστικά αισθήματα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος για έναν άλλον.Το μίσος για τον διπλανό μας, που είναι από άλλη χώρα, που είναι παχουλός, που δεν μιλάει την ίδια γλώσσα με εμάς.

Παρολαυτα οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η Χρυσή Αυγή τακτικά έκανε εκδηλώσεις κατά του bullying. Ας Θυμηθούμε μερικές

12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΕΡΑΜΑ

Εννέα συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, την ώρα που έκαναν αφισοκόλληση δέχονται επίθεση από 5 μέλη της Χρυσής Αυγής οργανωμένα στους συλλόγους Νίκαιας και Περάματος.

12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΕΡΑΜΑ

Δυο άνδρες και τρεις γυναίκες συλλαμβάνονται από την αστυνομία για την κατηγορία ότι εισέβαλαν σε σπίτι όπου διέμεναν 4 Αιγύπτιοι ψαράδες σε μονοκατοικία στο Πέραμα. Τους ξυλοκόπησαν με λοστούς, γκλομπ και προξένησαν μεγάλες ζημιές στην περιουσία τους.

25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014: ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΣΤΕΚΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

Επίθεση στο στέκι αντιεξουσιαστών ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ στα Πετράλωνα. Κατά την επίθεση για την οποία κατηγορούνται δυο μέλη της Χρυσής Αυγής τραυματίστηκαν ένας Έλληνας και ένας Ισπανός. Την ώρα της επίθεσης γινόταν μάθημα ισπανικών και οι κατηγορούμενοι μαζί με ακόμη 10 άτομα αφού χαιρέτησαν ναζιστικά μπαίνοντας τους επιτέθηκαν με μαχαίρια. Επικεφαλής του τάγματος εφόδου σύμφωνα με την πρόταση είναι ο Νίκος Κούζηλος βουλευτής Πειραιά της Χρυσής Αυγής.

28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ένας 18χρονος μαθητής λίγα μέτρα από την είσοδο του σχολείου του στο Παλαιό Φάληρο δέχεται επίθεση από δυο άτομα. Ο ένας που έχει καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας τον χτύπησε με μαχαίρι στη μύτη και στο λαιμό κοντά στην καρωτίδα για να μην γίνουν αντιληπτοί φεύγουν ευτυχώς πριν αποτελειώσουν το παιδί.

17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΑΧΖΑΤ ΛΟΥΚΜΑΝ

Δύο χρυσαυγίτες που δολοφόνησαν στις 17 Γενάρη 2013 τον 27χρονο Σαχζάντ Λουκμάν από το Πακιστάν.

12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012: "Κωλοτρυπίδες" στο Χυτήριο

Ωδή στον αντιρατσιστικό, αντισεξιστικό λόγο από τον νεοναζί Παναγιώταρο σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής το 2012 ενάντια στο Bullying και τα κοινωνικά στερεότυπα για το φύλο, το χρώμα, την εθνικότητα και άλλα

Και άλλα τόσα

Και μην ξεχνάμε τόσα άλλα θύματα του φασισμού, του πραγματικού κοινωνικού, ρατσιστικού, πολιτικού, δολοφονικού bullying, από την Δημήτρη Κουσουρή έως τον Παύλο Φύσσα.

Συμπλήρωσε το newsletter της Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγή 200€​

Tags: Χρυσή αυγήbullying
Keywords
Τυχαία Θέματα