ΕΛΜΕ Εύβοιας: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

Tweet

ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μιαούλη 2

34100 ΧΑΛΚΙΔΑ

τηλ. 2221081257

e-mail:elmeevias Τρίτη 16/7/2013

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

σήμερα Τρίτη 16/7, ημέρα Γενικής Πανεργατικής-Πανδημοσιοϋπαλληλικής Απεργίας συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η κατάληψη στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους της Αβάντων, καλώντας την τοπική κοινωνία να συμπαραταχθεί με τον κλάδο των εκπαιδευτικών για

την υπεράσπιση του Δημόσιου σχολείου.

Κατόπιν στις 10 π.μ. κατευθυνθήκαμε στο Εργατικό Κέντρο για να συμμετάσχουμε στη μεγαλύτερη κινητοποίηση που έχει πραγματοποιηθεί στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια. Εκτός από την ΕΛΜΕ μας στην κινητοποίηση συμμετείχαν, οι εργαζόμενοι στη ΠΟΕ-ΟΤΑ (σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί), σωματεία από βιομηχανίες που έχουν κλείσει ή απειλούνται από κλείσιμο, (LAFARGE, SHELMAN, LARKO, NEOSET), Δάσκαλοι, Ξενοδοχοϋπάλληλοι, πολίτες, άνεργοι. Η πορεία είχε παλμό, δύναμη, θυμό, οργή αλλά και αισιοδοξία ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά όταν είμαστε πολλοί μαζί και γίνουμε ακόμη περισσότεροι. Κατά τη διάρκεια της πορείας εντοπίσαμε τα γραφεία των κυβερνητικών βουλευτών όπου θυροκολλήσαμε ή επιδώσαμε ψήφισμα της γενικής μας συνέλευσης, το οποίο σας επισυνάπτω.

Στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε νέα ανοιχτή γενική συνέλευση, όπου αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την κατάληψη και αύριο Τετάρτη 17/7 ημέρα ψήφισης του επαίσχυντου πολυνομοσχεδίου που στέλνει στον Καιάδα της απόλυσης χιλιάδες συναδέλφους μας και χιλιάδες εργαζόμενους. Είμαστε έξω από τα γραφεία από το πρωί στις 7 και μένουμε ως τη λήξη του ωραρίου.

Αύριο Τετάρτη επίσης, το απόγευμα ξεκινάμε από το Βούρκο στις 5 μ.μ. για το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Έχουμε γι' αυτό ναυλώσει 2 λεωφορεία κι ένα θα ξεκινήσει από Αλιβέρι. Όσοι/ες συνάδελφοι/ισσες ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι αύριο το μεσημέρι για Χαλκίδα στο τηλ. 6936192429 (Χαρά Νίκα) και για Αλιβέρι στο τηλ. 6975713102 (Γιώργος Θαλασσινός).

Συνάδελφοι/ισσες πάμε γερά. Μας κυβερνούν μέτριοι υπαλληλίσκοι του αίσχους. θα τους αφήσουμε να καταστρέφουν κι άλλο τις ζωές μας;

Ακούστε κι αυτό.

http://www.youtube.com/watch?v=VVjRyxjTaHM

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Η πρόεδρος Η γεν. γραμματέας

Κολιού Όλγα Νίκα Χαρά

Tags: απολύσεις εκπαιδευτικώνΕΛΜΕ Ευβοιαςκινητοποιήσεις Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα