ΕΛΜΕ Πειραιά: Σύσκεψη - Συζήτηση με τους εκπαιδευτικών των σχολείων σε Γαλατά, Πόρο, Μέθανα

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ Πειραιάς, 19/3/2012
Κολοκοτρώνη 6 Αρ.Πρωτ: 26
Τηλ. - Φαξ : 2104124810 Προς: - Εκπαιδευτικούς των
e-mail : [email protected] σχολείων Γαλατά- Πόρου-
www.elmepeiraia.gr Μεθάνων

ΣΥΣΚΕΨΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
( ΓΑΛΑΤΑ-ΠΟΡΟΥ-ΜΕΘΑΝΩΝ)

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΑΛΑΤΑ-ΠΟΡΟΥ- ΜΕΘΑΝΩΝ (Tρίτη 27 Μάρτη ώρα13:00 στο Γυμνάσιο ΓΑΛΑΤΑ)

Τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης-Ε.Ε-πλουτοκρατίας πέφτουν στις πλάτες των εργαζομένων υπό μορφή χιονοστιβάδας. Η επίθεση αφορά όλους τους εργαζόμενους, Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, μόνιμους – συμβασιούχους, και περιλαμβάνει το σύνολο των δικαιωμάτων και των καταχτήσεων (μισθούς, μεροκάματο, συντάξεις, σταθερή εργασία, Σ.Σ.Ε., φορολογία, παιδεία, υγεία, δημοκρατικά δικαιώματα).

Η αντιλαϊκή επίθεση συνεχίζεται. Στις μέρες που ζούμε διακυβεύονται ουσιαστικά δικαιώματά μας, όπως η δυνατότητα στην εργασία, η δυνατότητα επιβίωσης, το δικαίωμα στη μόρφωση, στη σύνταξη, στην υγεία. Η δημόσια εκπαίδευση δέχεται πλήγματα, ιδιωτικοποιείται και μετατρέπεται σε κατάρτιση.
Τούτες οι ώρες είναι κρίσιμες! Κυριολεκτικά, μπαίνει στην «κλίνη του Προκρούστη» το ίδιο το δικαίωμά μας στη δουλειά, το δικαίωμά μας να είμαστε εργαζόμενοι . Κυβέρνηση του μαύρου μετώπου-Τρόικα σχεδιάζουν 150 χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το 2014.
Η αξιολόγηση θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο για περισσότερη λιτότητα, υπηρεσιακή καθήλωση και τις απολύσεις. Γι’ αυτό πρέπει άμεσα να οργανώσουμε την αντίδρασή μας για να μην περάσει η αξιολόγηση.

Για την καλύτερη και την πιο αποτελεσματική οργάνωση του αγώνα το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Πειραιά οργανώνει σύσκεψη για ενημέρωση και συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς των σχολείων ΓΑΛΑΤΑ- ΠΟΡΟΥ-ΜΕΘΑΝΑ την ΤΡΙΤΗ 27/3 ώρα 13:00 στο Γυμνάσιο Γαλατά. Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Καλεί τους Διευθυντές και τους συλλόγους των σχολείων να τροποποιήσουν το ωρολόγιο πρόγραμμα για να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν στη σύσκεψη.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα