Ενισχυτικά μαθήματα μετά τις...εξετάσεις για εμπέδωση των θεμάτων

ΚοινωνίαΆρθραΑρθρογράφος: Σατυροπρόκος

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Ελλάδα: Το μεγάλο ευρωπαϊκό εργαστήριο ξεχαρβαλώματος των εργασιακών σχέσεων.

- Κύπρος: Το μεγάλο ευρωπαϊκό εργαστήριο ξεχαρβαλώματος των τραπεζικών καταθέσεων.

- Λέγεται ότι στις Βρυξέλλες δεν θέλουν την Κύπρο στο ευρώ ενώ ταυτόχρονα αναθερμαίνουν το σχέδιο Ανάν τη στιγμή που οι Τούρκοι ζητάνε τους μισούς υδρογονάνθρακες. Που να τους ήθελαν κιόλας στο ευρώ!

- Το βράδυ της Κυριακής, η συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ διακόπηκε μετά την τηλεφωνική υπερατλαντική τηλεφωνική βόμβα που έπεσε ζητώντας να «τελειώσει» το θέμα της Κύπρου, εδώ και τώρα.

- Πάντως, κάποιος Βλαδίμηρος πριν από πολλά χρόνια, είχε πει πως Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης δεν μπορούν να υπάρξουν, όπως και αποδεικνύεται καθημερινά. Αλέξη, τον ξέρεις τον Βλαδίμηρο;

- Η φιλτάτη βουλευτής του ΣυΡιζΑ, κυρία Δούρου, το είπε ξεκάθαρα: Έξοδος από το ευρώ σημαίνει πείνα με υπερηφάνεια. Μπα; Παραμονή στο ευρώ τι σημαίνει; Σκέτη πείνα; Προτιμώ το πρώτο.

- Δεν το βλέπω να μετράει πολλές μέρες η Σακοράφα στο ΣυΡιζΑ. Μάλλον είναι έτοιμη να ξαναπιάσει το ακόντιο.

- Μπράβο Γιάννη! Άξιος ο μισθός σου. Βασιλικότερος του Βασιλέως. Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησες. Λες και εκτελούσες εντολές του Αντώνη ο οποίος εκτελούσε εντολές της Αγγέλας να εκτελεστούν οι Κύπριοι.

- Μπράβο Βαγγέλη! Το χάρηκες το, έστω και προσωρινό, «όχι» των Κυπρίων; Μέχρι την εθνική υπερηφάνεια, και την αξιοπρέπεια θυμήθηκες. Όσα ξέχασες παντελώς εδώ και τέσσερα χρόνια.

- Μπράβο θείε Φώτη! Πόσον καιρό είχες να νιώσεις ψυχική ανάταση, ε; Σε βάρυνε το «υπεύθυνο» μουστάκι και σε πλάκωσε «αριστερή» κατάθλιψη μέσα στη δεξιά συγκυβέρνηση. Ένιωσες λίγο Κύπριος επιτέλους!

- Στα 5,5 δις ευρώ περίπου, ανέρχονται οι γερμανικές καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες. Κάτι μου θυμίζει το νούμερο!

- Γύρω στα 5,8 δις ευρώ ζητάει η Λερναία Τρόικα, εδώ και τώρα, από τους Κύπριους για να συνεχίσουν οι κυπριακές τράπεζες να έχουν ρευστό στα πλαίσια της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Κάτι μου θυμίζει το νούμερο!

- Γερμανία, Τουρκία και Ρωσία συμμετέχουν στο τρελό τουρλουΠούτιν που έχει ξεκινήσει γύρω από τους κυπριακούς υδρογονάνθρακες. Ενώ εμείς που ξεπουλήσαμε νωρίς, το γλυτώσαμε(;)

- Ξαναλειτουργεί η καρδιολογική κλινική στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Εξακολουθεί όμως να μην υπάρχει, ούτε για δείγμα, χαρτί στις τουαλέτες των θαλάμων. Όσο για την αναμονή στις εφημερίες, μόνο 3 ώρες.

- Για τοκογλυφία κατηγορείται ο κύριος Ανθόπουλος, πρώην υφυπουργός παιδείας. Έχουν περάσει τόσα «μπουμπούκια» και «διαμάντια» από αυτό το ρημάδι το υπουργείο!

- Αν ο Γιωργάκης κληθεί να καταθέσει για τη λίστα Λαγκάρντ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, αυτό θα γίνει μέσω skype καθώς ο μετανάστης πρωθυπουργός, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη των ΗΠΑ.

- Το υπουργείο παιδείας θυμήθηκε τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στα σχολεία. Όπως πάνε, μάλλον θα ξεκινήσουν, αμέσως μετά τις…εξετάσεις του Μαΐου. Τσάκαλε Αρβανιτόπουλε! Εσύ το σκέφτηκες; Μπράβο βρε θηρίο!

- Προφανώς, στο υπουργείο έκριναν πως πρέπει οι μαθητές να ενισχυθούν στην εμπέδωση των θεμάτων που θα έχουν συναντήσει πιο πριν στις εξετάσεις.

- Όπως πάνε θα ξεκινήσουν προγράμματα επιμόρφωσης σε εκπαιδευτικούς μετά τη συνταξιοδότησή τους όταν θα έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο ώστε να μην χάνονται διδακτικές ώρες.

- Τελικά, τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν, από την μη μισθολογική εξέλιξη των εκπαιδευτικών μέσω της αξιολόγησης, θα διατεθούν για να καλύψουν ένα μέρος της αμοιβής των αξιολογητών. Λαμπρά!

- Στο εξής, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, θα μπορούν να επιλέγουν μόνοι τους ποιο φάρμακο θα παίρνουν με βάση το πόσο κρατάει η τσέπη τους. Η Δημοκρατία και η ισότητα στην επιλογή σε πλήρη άνθιση.

- Είπα «άνθιση» και θυμήθηκα πάλι τον Ανθόπουλο. Αναρωτιέμαι. Εκείνη η Αννούλα η «γάτα», τίποτα δεν είχε καταλάβει;

- Καλά! Πόσο πονόψυχοι είναι αυτοί οι ιδιοκτήτες του ΣΚΑΪ; Τι μεγαλείο ψυχής διαθέτουν; Καλούν τους πολίτες να αγοράζουν προϊόντα από συγκεκριμένα S-M για να τα δίνουν στους άπορους.

- Δεν τα αγοράζουν οι ίδιοι γιατί δεν θέλουν να στερήσουν τη χαρά της προσφοράς από τους απλούς πολίτες. Είπαμε! Μεγαλείο ψυχής, όχι μ@λ#κ*ες. Είδες τι κάνει η μείωση της ακροαματικότητας;

- Αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις στο δίδυμο ΣυΡιζΑ-ΑνΕλ. Θα γίνει ο Τσίπρας ανεξάρτητος έλληνας ή ο Καμένος συνασπισμένος αριστερός; Ποιος ξέρει; Μπορεί να γίνουν και τα δύο.

- Από τη μέρα που τα Ισραηλινά αεροπλάνα έφτασαν «αόρατα» μέχρι την Άγκυρα, οι γείτονες κατάλαβαν πως η πολιτική του Ισραήλ δεν είναι και τόσο κακή.

- Και οι Ισραηλινοί με τη σειρά τους, συνειδητοποίησαν πως δεν είναι σώφρον να κλείσουν την πόρτα στην Άγκυρα και να την ανοίξουν στη Λευκωσία. Όλοι οι καλοί χωράνε, αρκεί να μη χαθεί το μεθάνιο.

- Μαύρη τρύπα ενός δις ευρώ εμφανίζεται στην εκτέλεση του προϋπολογισμού και στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ψάχνουν να βρουν το λόγο. Απορούν ακόμα. Τυφλοί ή μωροί; Απλώς συνεπείς.

Tweet Ετικέτες: ΣατυρόπροκεςΣατυροπρόκοςενισχυτικά μαθήματαεξετάσεις
Keywords
εξετασεις, υφυπουργός παιδείας, υπουργείο παιδείας, ελλαδα, κυπρος, βρυξέλλες, συριζα, σημαίνει, δις, τραπεζες, τροικα, ρωσία, βουλη, skype, ηπα, σχολεια, μαΐου, εοπυυ, προσφορες, τσιπρας, tweet, εθνικη τραπεζα, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, Καλή Χρονιά, μειωση μισθων, λιστα λαγκαρντ, εκλογες ηπα, δουρου, ρωσία, το θεμα, γερμανια, δημοκρατια, εθνικη, εξοδος, ηπα, θεμα, ισραηλ, καταθλιψη, κυπρου, υπουργείο παιδείας, skype, αγια σοφια, αγκυρα, αξιοπρεπεια, βομβα, βραδυ, βρυξέλλες, γινει, δις, δειγμα, διδυμο, ευρω, ειπε, υπαρχει, εξελιξη, ετικετες, ηνωμενες πολιτειες, υφυπουργος, θυμηθηκες, θυμιζει, κυρια, λευκωσια, λογο, μαΐου, μεθανιο, μισθος, μειωση, νοσοκομειο παιδων, προγραμματα, πορτα, ρημαδι, σακοραφα, συγκεκριμενα, σειρα, σοφια, σχεδιο, σχεδιο αναν, τουρκια, υφυπουργός παιδείας, χαρα, ωρες, ετοιμη, υπουργειο, νοσοκομειο, tweet, σημαίνει, τρελο
Τυχαία Θέματα