Επιστημονικοί και Εργαστηριακοί Συνεργάτες στο ΤΕΙ Λάρισας

Εργασία

Επιστημονικοί και Εργαστηριακοί Συνεργάτες στο ΤΕΙ Λάρισας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα (ΤΕΙ) ΛΑΡΙΣΑΣ
Πληροφορίες: Τμήματα ΤΕΙ / Λ & Παραρτημάτων

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ και ΕΡΔΙΠ ακαδ. έτους 2012-2013

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας προκηρύσσει θέσεις για κάλυψη πρόσκαιρων εκπαιδευτικών

αναγκών των Τμημάτων των Σχολών του ΤΕΙ/Λ και των Παραρτημάτων Καρδίτσας με ωριαία αντιμισθία, σε Εργαστηριακούς Επιστημονικούς Συνεργάτες για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 (με δυνατότητα ανανέωσης για δύο (2) ακόμη ακαδημαϊκά έτη στους έχοντες πλήρη προσόντα).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω του Διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://synergates.teilar.gr Με βάση τα παραπάνω, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να υποβάλει τα δικαιολογητικά του μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας.
Συγκεκριμένα, η αίτηση στην παραπάνω ηλεκτρονική δ/νση θα πρέπει να υποβληθεί κατά το χρονικό διάστημα από 27 Δεκεμβρίου 2012 έως 08 Ιανουαρίου 2013 και η κατάθεση - παραλαβή των αντίστοιχων δικαιολογητικών στις Γραμματείες των Τμημάτων έως και την 9η Ιανουαρίου 2013.
Αιτήσεις που δεν θα υποβληθούν ηλεκτρονικά δεν θα γίνονται δεκτές.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, καθώς και σχέδιο της σύμβασης που θα υπογραφεί με το ΤΕΙ/Λ είναι αναρτημένα στον ιστότοπο του ιδρύματος http://www.teilar.gr Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν από τις Γραμματείες των Τμημάτων των Σχολών του ΤΕΙΛ: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) - Τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής: 2410684527 - Τμήμα Ηλεκτρολογίας: 2410684577 Παράρτημα Καρδίτσας - Τμήμα Διατροφής Διαιτολόγιας: 2441074703

Πηγή:Ελεύθερος Τύπος

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα