Επιστολή εκπαιδευτικών για το θέμα των αποσπάσεων και περέμβαση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ

Μετά και την Γ’φάση των αποσπάσεων απόΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (σχολεία) δεν ικανοποιήθηκαν οι αιτήσεις μας όπως και άλλων 1100περίπου συναδέλφων. Αναγκαζόμαστε έτσι τη στιγμή που οι αποδοχές μας έχουνμειωθεί δραματικά να συντηρούμε δύο

η και τρία σπίτια ή να μετακινούμαστεκαθημερινά σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 200 χλμ με όποιους κινδύνουςσυνεπάγεται αυτό.

Θεωρούμε ότι είναι σωστό και δίκαιονα μη γίνουνδιορισμοί αναπληρωτών σε περιοχές που εκκρεμούν αιτήσεις απόσπασης μονίμωνεκπαιδευτικών και να γίνει το συντομότερο δυνατό μια ακόμα φάση αποσπάσεων, αφούδοθούν επικαιροποιημένα και χωρίς λάθη τα κενά από τις διευθύνσειςΒ/θμιας.

Ευελπιστούμε σε άμεσες ενέργειες του Υπουργείου, της ΠεριφερειακήςΔιεύθυνσης και της Διεύθυνσης Β/θμιας ώστε να τερματιστεί η οικονομική μαςαιμορραγία, η προσωπική μας ταλαιπωρία και φυσικά να μπορέσουμε νααντιμετωπίσουμε τα οικογενειακά μας προβλήματα.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ 3-10-2012

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Αναγνωστόπουλος Σπυρίδων ΠΕ19

Αναγνωστοπούλου Πολυξένη ΠΕ02

Αποστολίδης Ελευθέριος ΠΕ02

Κοντού Σοφία ΠΕ02

Μπαρμπούτη Βαρβάρα ΠΕ04

Τσατσαρώνη Βασιλική ΠΕ02

---------------------------- Καρδίτσα2/10/2012

Keywords
Τυχαία Θέματα