Εβδομάδα αιτήσεων για 150 θέσεις


Πολλές προσλήψεις αποφοίτων Λυκείου

Aντίστροφα μετρά ο χρόνος για την κάλυψη 150 θέσεων εποχικού προσωπικού σε 14 δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις στην Αθήνα και την περιφέρεια. Οι θέσεις αφορούν δίμηνη και οκτάμηνη απασχόληση, ενώ το προσωπικό θα επιλεγεί από όλες τις εκπαιδευτικές κατηγορίες. Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες θέσεις είναι εκείνες του εργατικού προσωπικού, ενώ θα προσληφθούν επίσης Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμοι, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Βρεφονηπιοκόμοι και Συνοδοί Απορριμματοφόρων.


ΟΒΡΕΠΟΜ Θεσσαλονίκης

Μία εργάσιμη μέρα, έως την Δευτέρα 26 Μαρτίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων για έξι θέσεις εποχικού προσωπικού στον Οργανισμό Βρεφονηπιακής Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ) Θεσσαλονίκης. Οι θέσεις αφορούν πτυχιούχους ΤΕΙ και αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις εξής τρεις ειδικότητες:

- ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, τρεις θέσεις,
- ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, δύο θέσεις, και
- ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών, μία θέση.

Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλούν οι υποψήφιοι στο τηλέφωνο 2310-223056.

Δήμος Φλώρινας

Εως την Δευτέρα, 26 Μαρτίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για τρεις θέσεις εποχικού προσωπικού στον Δήμο Φλώρινας. Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι ισάριθμων ειδικοτήτων και, συγκεκριμένα, των ακολούθων:

- ΔΕ Οδηγού Αυτοκινήτων,
- ΔΕ Υδραυλικού, και
- ΥΕ Εργάτη Εργων.

Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23853-51027.

Δήμος Τροιζηνίας

Αμεσα θα πρέπει να υποβληθούν οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων για τις δέκα θέσεις εποχικού προσωπικού που προκήρυξε ο Δήμος Τροιζηνίας. Τις θέσεις θα καταλάβουν απόφοιτοι Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις εξής τρεις ειδικότητες:

- ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων, τέσσερις θέσεις,
- ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, τέσσερις θέσεις, και
- ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων, δύο θέσεις.

Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας και θα ενισχύσει την Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου. Αιτήσεις υποβάλλονται στην ταχυδρομική διεύθυνση: Γαλατάς Ν. Αττικής, Τ.Κ. 180 20. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στα τηλέφωνα: 22980-43738 και 22983-20405.

Δήμος Νέας Ιωνίας

Λίγες μέρες, έως την επόμενη Τετάρτη 28 Μαρτίου, έχουν στη διάθεσή τους προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι για τις τέσσερις θέσεις εποχικού προσωπικού που θα καλύψει ο Δήμος Νέας Ιωνίας. Το προσωπικό θα στελεχώσει τις ειδικότητες:

- ΔΕ Σχολικών Φυλάκων, δύο θέσεις, και
- ΥΕ Καθαριότητας, δύο θέσεις,

ενώ θα προσληφθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέ

Keywords
Τυχαία Θέματα