Η απάντηση της Apple στα γυαλιά της Google

Επιστήμη

Τη μάχη των εντυπώσεων προσπαθεί να κερδίσει η Apple, καθώς ύστερα από τις φήμες για την ανάπτυξη ενός έξυπνου ρολογιού που θα ονομάζεται πολύ πιθανώς, iWatch, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή της συσκευής, που όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph, έχει περάσει το πιλοτικό στάδιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, για την ανάπτυξη της έξυπνης συσκευής, η αμερικανική εταιρεία

έχει επιστρατεύσει 100 ειδικούς, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου ώστε το iWatch της Apple να κυκλοφορήσει στις αγορές πριν το αντίστοιχο προϊόν της νοτιοκορεατικής Samsung.

Σε μία περίοδο που η Apple δέχεται έντονες κριτικές για την επιβράδυνση της πρωτοπόρας τεχνολογίας της, ο Tim Cook διέψευσε τις φήμες αυτές και υποστήριξε ότι η εταιρεία βρίσκεται σε μία από τις πιο καρποφόρες περιόδους της ιστορίας της.

Την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν πληροφορίες ότι το ρολόι που ετοιμάζει η Apple, θα έχει το ρόλο μίας περιφερειακής συσκευής που θα συνδέεται ασύρματα με το iPhone και θα επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν μερικές λειτουργίες απευθείας από το iWatch.

Τέλος φημολογείται ότι η νέα φορετή συσκευή θα υποστηρίζει τον φωνητικό βοηθό Siri, ενώ δεν αποκλείεται να διαθέτει ειδικούς αισθητήρες που να παρακολουθούν τους καρδιακούς παλμούς του χρήστη.

Tags: applegoogle
Keywords
Τυχαία Θέματα