Η διευθύντρια εκπαίδευσης της Γ Αθήνας για μία ακόμη φορά αυθαιρετεί και παρανομεί συνεπικουρούμενη από τον Περιφερειακό Διευθυντή Αττικής, του αιρετού Παντελή Βαϊνά

Tweet

Δήλωση - καταγγελία

του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Γ΄ΑΘΗΝΑΣ Παντελή Βαϊνά

εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Διευθύντρια εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας

με μεταμεσονύκτια ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα της Δ/νσης ανακοίνωσε τις υπεραριθμίες δασκάλων στη Γ΄ Αθήνας, χωρίς να συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ και ενώ η Δ/νση ήταν σε κατάληψη από τους συλλόγους της Γ΄ Αθήνας. Από πότε η υπηρεσία λειτουργεί Κυριακή βράδυ και με έδρα το σπίτι της Δ/ντριας; Αν αυτό δεν είναι αυθαιρεσία τι είναι; Αλλά έχουμε και παρανομίες :

Παρανομία 1η : από τη λίστα με τις υπεραριθμίες (167) και τα κενά (79) προκύπτει ότι υπολογίστηκαν με εφαρμογή της παράνομης απόφασης του Υπουργείου για τα ολοήμερα και δημιουργείται πλεόνασμα 88 δασκάλων, που πιθανά θα μετακινηθούν εκτός Γ΄ Αθηνας.

Παρανομία 2η : δόθηκε προθεσμία στους εκπαιδευτικούς να κάνουν δηλώσεις υπεραριθμίας και τοποθέτησης αλλά και τοποθέτησης στα ειδικά σχολεία μόνο έως τις 10 το πρωί σήμερα (και μόνο ηλεκτρονικά), ενώ έπρεπε να δοθεί τριήμερη προθεσμία. Αλήθεια από πότε η υπηρεσία απαιτεί οι εκπαιδευτικοί να περνάνε τις νύχτες τους στην ηλεκτρονική σελίδα της Δ/νσης; Και τι θα γίνει με τους εκπαιδευτικούς που δεν το πληροφορήθηκαν; (κάτι πολύ πιθανό με βάση το μικρό περιθώριο και την στάση εργασίας των συλλόγων).

Παρανομία 3η : τοποθέτησε προσωρινά μέσα στην νύχτα κα χωρίς μόρια τους εκπαιδευτικούς από απόσπαση, από διάθεση και από μετάταξη. Τελικά για τη Δ/νση Γ΄ Αθήνας το ΠΥΣΠΕ αποτελεί περιττή πολυτέλεια.

Μετά από όλα αυτά δηλώνω πως δε θα συμμετάσχω σε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ που θα κλιθεί να νομιμοποιήσει τις αυθαιρεσίες και καλώ και τα άλλα μέλη, αιρετό και διορισμένα, να πράξουν το ίδιο.

Συνάδελφοι, η μόνη λύση είναι ο απεργιακός αγώνας διάρκειας με τους καθηγητές και τους άλλους αγωνιζόμενους κλάδους αλλιώς σε λίγο παρανομίες σαν τις παραπάνω θα φαντάζουν αθώες.

ΒΑΪΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

αιρετός εκπρόσωπος στο ΠΥΣΠΕ Γ Αθήνας

εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

(ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ)

τηλ. 6976556513. http://vainasp.wordpress.com/

mail: [email protected]

αναπληρωματικός ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ τηλ. 6934197300

Tags: αιρετόςΠαντελής Βαϊνάς Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα