Η γροθιά των καθηγητών υψώθηκε. Εκπληκτικά τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία!

Tweet

ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ!

Η γροθιά των καθηγητών υψώθηκε. Εκπληκτικά τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία!

Μέρες του 1997 θυμίζουν τα ποσοστά της απεργίας, όχι μόνο στο νομό Ημαθίας, αλλά σε όλη τη χώρα. Σήμερα 16/9 Δευτέρα, πρώτη ημέρα απεργίας, το ποσοστό στο νομό Ημαθίας

έφτασε στο 90%, με πολλά σχολεία να σημειώνεται καθολική συμμετοχή100%. Και αν σκεφτούμε ότι η Ημαθία παραδοσιακά εκφράζει το μέσο όρο πανελλαδικά, μπορούμε με σχετική ασφάλεια να υπολογίσουμε ότι το γενικό πανελλαδικό ποσοστό κυμαίνεται λίγο κάτω ή λίγο πάνω απ’ το 90%.

Η ΕΛΜΕ Ημαθίας διοργάνωσε το πρωί μαζική απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου και πορεία στους δρόμους της πόλης με συμμετοχή πολλών μαθητών! Είχε προηγηθεί, την περασμένη Παρασκευή μεγάλη συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα της πόλης σ’ ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο Μπάσκετ της Εληάς.

Σήμερα το απόγευμα προγραμματίστηκε νέα συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου και αύριο Τρίτη συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Αντωνίου, στις 9π.μ. και μοίρασμα προκηρύξεων στο παζάρι της πόλης!

Οι δρόμοι του αγώνα έχουν ανοίξει διάπλατα. Ας τους βαδίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι με τόλμη, αποφασιστικότητα και ορμή! http://anexartitosima.wordpress.com

Tags: απεργία διαρκείας 2013 Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα