Καίγεται ακόμα το Ελευθέριος Βενιζέλος! Άνοιξαν τρύπες στα γκαράζ για να ρίξουν αφρό και νερό

Εστίες καπνού και ποσότητα νερού από τα αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης, εξακολουθούν να δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε στις 23:45 το βράδυ της Τρίτης (28.08.2018) στο τρίτο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η πυρκαγιά σύμφωνα με πληροφορίες για να κατασβεστεί πλήρως θα πάρει αρκετές ώρες, ενώ εκφράζονται και φόβοι πως ίσως χρειαστούν και 48ώρες, με την πυροσβεστική να είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Έφτασε στην Σούδα μέρος των επιβατών

Εν τω μεταξύ αισίως έφθασαν αυτή την φορά

ταξιδιώτες του «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Χανιά με το πλοίο “Blue Galaxy”. Το πλοίο έδεσε στις 18:30 στο λιμάνι της Σούδας, με εκατοντάδες επιβάτες να φτάνουν στον προορισμό τους με πολλές ώρες καθυστέρηση.

Το κλίμα, παρά τις δύσκολες ώρες που πέρασαν, ήταν αρκετά ήρεμο, με τους περισσότερους να δείχνουν ανακουφισμένοι που τα πράγματα δεν πήραν χειρότερη τροπή.

Τα περισσότερα «μπράβο», τα έλαβε το προσωπικό του πλοίου, που δεν άφησε περιθώριο να δημιουργηθεί πανικός, αντίθετα ήταν δίπλα στους επιβάτες σε ότι το χρειάζονταν.

Ωστόσο όπως κατέθεσαν είναι ακόμα άγνωστο το τι γίνεται με τα πράγματα και με τα οχήματά τους που έχουν μείνει μέσα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μάλιστα επιβάτης ανέφερε πως σε κάποια φάση υπήρξε και εντολή εκκένωσης μέσω των σωστικών λέμβων, η οποία ωστόσο δεν εφαρμόστηκε μιας και η κατάσταση τέθηκε υπό καλύτερο έλεγχο.

πλοίο
Keywords
Τυχαία Θέματα