Καταγγελία ΔΑΚΕ/ΠΕ Θεσσαλονίκης για τη μοριοδότηση των αποσπάσεων

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ. Α. Κ. Ε. Π/Ε Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 30-5-2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Συναδέλφισσες/οι,
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δ.Α.Κ.Ε/Π.Ε. Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για την αναλγησία που επιδεικνύει, απέναντι στους/στις συναδέλφους/ισσες που έχουν συζύγους μακροχρόνια άνεργους.

Το Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ, μετά:
Τις διευκρινήσεις επί της εγκυκλίου των αποσπάσεων (56020/Δ1/17-5-2012), αναφορικά με τη συνυπηρέτηση, αποκλείει από τη μοριοδότηση της συνυπηρέτησης τους συναδέλφους/ισσες που ο/η σύζυγός τους είναι μακροχρόνια άνεργος/η..
Σε μία περίοδο που η ανεργία ανέρχεται επίσημα στο 23% και ανεπίσημα φτάνει σε πολύ υψηλότερα ποσοστά, η προχειρότητα και η αναλγησία του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων μεγαλουργεί, στερώντας τη μοριοδότηση των 10 μονάδων από τους συναδέλφους/ισσες που ο/η σύζυγος τους είναι μακροχρόνια άνεργος/η.
Οι οικογένειες των συναδέλφων /ισσων που μαστίζονται από το φάσμα της ανεργίας, βρίσκονται σε πολύ δυσχερέστερη οικονομική κατάσταση από τους/τις υπόλοιπους/ες.
Απαιτούμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων να δώσει άμεσα λύση και να αποκαταστήσει την αδικία.


Ο Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα