Καταγγελία για την καθυστέρηση της διαδικασίας των οριστικών τοποθετήσεων - βελτιώσεων, του αιρετού Σάββα Σάββα

Ανακοινώσεις

Ενημερωτικό του αιρετού του ΠΑΜΕ στο ΠΥΣΔΕ Πειραιά (ΑΡ.27- Ιούνης 2013 )

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ

Οι φετινές τοποθετήσεις- βελτιώσεις καθυστερούν απαράδεκτα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν ,μέσα στις διακοπές τους, εκατοντάδες εκπαιδευτικοί. Οι επανειλημμένες προτάσεις μου προς την Πρόεδρο

του ΠΥΣΔΕ Πειραιά και Διευθύντρια Εκπαίδευσης να συγκληθεί άμεσα το ΠΥΣΔΕ, προκειμένου να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία οριστικών τοποθετήσεων-βελτιώσεων πριν τη λήξη του διδακτικού έτους, δεν έγιναν δεκτές.

Η καθυστέρηση εντάσσεται στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής χτυπήματος των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων. Πρώτα οι συμπτύξεις τμημάτων, στη συνέχεια η αύξηση ωραρίου, η ανακατανομή των τμημάτων (με βάση το 27 μαθητές στο τμήμα) και τώρα οι συγχωνεύσεις σχολείων ( αυτό επικαλείται η Διοίκηση για την καθυστέρηση) ολοκληρώνουν την πρώτη φάση των μέτρων για τη δημιουργία πλεοναζόντων εκπαιδευτικών, προκειμένου να υλοποιηθεί η πολιτική των υποχρεωτικών μετακινήσεων.

Τα δυο τακτικά αιρετά μέλη του ΠΥΣΔΕ καταθέσαμε εγγράφως αίτημα προς την Πρόεδρο του ΠΥΣΔΕ να συγκαλέσει συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ για αύριο Παρασκευή 28/6.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ

ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑΣ, ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

(εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ-ΔΕΕ που στηρίζει το ΠΑΜΕ)

27/6/13

Tags: αιρετόςΣάββας ΣάββαςΠΑΜΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα