Καθηγητές στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Εκπαιδευτικό προσωπικό με ωριαία αντιμισθία θα εντάξει στο δυναμικό της η Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής, προκειμένου να καλύψει τις άμεσες εκπαιδευτικές ανάγκες του ακαδημαϊκού έτους 2012-2013.

Εκπαιδευτικό προσωπικό με ωριαία αντιμισθία θα εντάξει στο δυναμικό της η Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής, προκειμένου να καλύψει τις άμεσες εκπαιδευτικές ανάγκες του ακαδημαϊκού έτους 2012-2013.

Οι νέοι συνεργάτες θα απασχοληθούν από 1ης Σεπτεμβρίου έως 31 Αυγούστου 2013, ενώ θα διδάξουν τα εξής μαθήματα: Αγγλική Νοσηλευτική Ιατρική Ορολογία (μία θέση), Αγγλική Γλώσσα (πέντε θέσεις), Γαλλική Γλώσσα (δύο θέσεις), Αθλήματα-Γυμναστική- Σουηδική (τρεις θέσεις), Πετοσφαίριση (δύο θέσεις), Στίβος (μία θέση), Κολύμβηση (μία θέση), Ξιφασκία (μία θέση), Ελληνικά για αλλοδαπούς (μία θέση) και χορός (μία θέση).

Ωστόσο, για τα τέσσερα έως δέκα μαθήματα ο αριθμός αφορά το μέγιστο των θέσεων που δύνανται να υπάρξουν και ο ακριβής αριθμός θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Σχολής, με την ολοκλήρωση κατάταξης των νέων μαθητών της Σχολής και την αποτίμηση των πραγματικών αναγκών για προσλήψεις στις συγκεκριμένες θέσεις.

Η πρόσληψη των διδασκόντων θα πραγματοποιηθεί εφόσον στα ανάλογα μαθήματα ο αριθμός των συμμετεχόντων σπουδαστών ανά μάθημα είναι τουλάχιστον οκτώ άτομα, ενώ ο διορισμός των υποψηφίων ΕΠΣ για τις θέσεις των αθλητικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί εφόσον δεν καλυφθούν αυτές από υποψήφιους στρατιωτικούς εκπαιδευτές.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων ολοκληρώνεται στις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ηλεκτρονική σελίδα www.san.mil.gr, ή να καλείτε στα τηλέφωνα: 210-7675609, 210-7675613/636.

ethnos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα