Κενά εκπαιδευτικών στη Δωδεκάνησο, του αιρετού Βασίλη Καραγιάννη

Ανακοινώσεις

Ρόδος 17-6-2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 7

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τον καθορισμό των οργανικών κενών εκπαιδευτικών.

Γενική κατεύθυνση του υπηρεσιακού συμβουλίου ήταν να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά που έχουν προκύψει από περσινές συνταξιοδοτήσεις καθώς και από τις φετινές μεταθέσεις ή θα προκύψουν από βελτίωση θέσης εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα

με την διαβεβαίωση των αρμοδίων της Διεύθυνσης, δόθηκαν όλες οι κενές και κενούμενες οργανικές θέσεις πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, σε όλα τα δυσπρόσιτα νησιά μας.

Σε κάποιες περιπτώσεις κρίθηκε απαραίτητο να αυξηθεί ο αριθμός των οργανικών θέσεων.

Οι πίνακες οργανικών κενών έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων –που μπορούν να υποβληθούν με fax στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - είναι μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013.

Για την πληρέστερη συμπλήρωση της αίτησης προτίμησης θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να συμβουλευτούν και τον πίνακα που θα κοινοποιηθεί από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και περιλαμβάνει όσους συναδέλφους έχουν ζητήσει βελτίωση θέσης. Ο πίνακας αυτός αφορά τα πιθανά κενά που δημιουργούνται από την μετακίνηση λόγω βελτίωσης θέσης συναδέλφων και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη στις δηλώσεις προτίμησης.

Τέλος το συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα, ότι κατά τη διαδικασία τοποθέτησης των εκπαιδευτικών στα οργανικά κενά που θα επακολουθήσει, θα εξεταστούν ταυτόχρονα τα μόρια μετάθεσης όλων όσοι προέρχονται :

· Από τους μετατιθέμενους από άλλους νομούς.

· Όσους βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ.

· Τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς που αναμένουν οριστική τοποθέτηση.

· Όσους ζητούν βελτίωση θέσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παρατήρηση παρακαλώ να επικοινωνείτε μαζί μου στα τηλέφωνα :22410.32442 και 6976706954.

Συνάδελφοι,

Είναι βέβαιο πως η κυβέρνηση θα λειτουργήσει πάλι αιφνιδιαστικά για να επιβάλλει εμβαλλωματικές λύσεις που θα εξυπηρετούν τα σχέδιά της για απολύσεις στο Δημόσιο. Ήδη η αύξηση του ωραρίου, οι υποχρεωτικές μετακινήσεις, το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο, υποδηλώνουν την σαφή πρόθεση της κυβέρνησης να χειραγωγήσει, να τρομοκρατήσει και τέλος να απολύσει εκπαιδευτικούς. Οι εκπαιδευτικοί δεν θα πρέπει να εξακολουθήσουμε να αποτελούμε τα εύκολα θύματα αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής. Η ενότητα, η αλληλεγγύη, αλλά και η σωστή και ψύχραιμη στάση απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα.

Συναδελφικά

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΥΣΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Tags: Βασίλης Καραγιάννηςκενά εκπαιδευτικών
Keywords
Τυχαία Θέματα