Κοινωνικός λειτουργός στην Ανατολική Θεσσαλονίκης ΑΕ

Tweet Κατηγορία: Εργασία

Η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.  ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ενόςΚοινωνικού Λειτουργού, για την κάλυψη αναγκών της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε, που εδρεύει στη Θέρμη 1ο χλμ Θέρμης-Τριαδίου, με αντικείμενο την υλοποίηση

του έργου του Ε.Π. ««Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» Δράση 3 «Τοπικές Δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Πτυχίο Κοινωνικής Διοίκησης ή ισότιμης σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής
2. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
3. Γνώση αγγλικής γλώσσας
4. Χρήση Η/Υ

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας
2. Εμπειρία στα ακόλουθα αντικείμενα:
o Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών διάγνωσης αναγκών, πληροφόρησης και κοινωνικής – προνοιακής στήριξης ανέργων και ευπαθών κοινωνικά ομάδων και συμβουλευτικής απασχόλησης
o Σύνταξη κοινωνικών ερευνών
o Διαχείριση εθνικών και περιφερειακών προγραμμάτων συμβουλευτικής υποστήριξης και παροχής ΣΥΥ ανέργων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της εταιρείας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Θέρμη, 1οχλμ. Θέρμης-Τριαδίου,Τ.Θ.60497, απευθύνοντάς την στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. υπόψη κας Κιβρακίδου Ευτυχία (τηλ. επικοινωνίας: 2310463930).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και τις 07/12/2012 και ώρα 14.30. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, αυτές πρέπει να παραδοθούν στην Ανατολική Α.Ε., το αργότερο στις 07/12/2012 και ώρα 14.30.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά
1. Βιογραφικό σημείωμα.
2. Αντίγραφο ταυτότητας.
3. Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (μόνο για υποψήφιο χωρίς ελληνική ιθαγένεια).
4. Βασικό τίτλο σπουδών.
5. Μεταπτυχιακό τίτλο (εφόσον υπάρχει).
6. Πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, όπως ακριβώς ορίζονται στο σχετικό παράρτημα Ι.
7. Τα κατά περίπτωση (π.χ. μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, απασχολούμενοι στο δημόσιο κ.λπ.) δικαιολογητικά απόδειξης εμπειρίας (π.χ. άδεια άσκησης επαγγέλματος, βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας κ.λπ.), όπως ακριβώς ορίζονται στο σχετικό παράρτημα ΙΙ.
8. Άδεια άσκησης επαγγέλματος.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Keywords
Τυχαία Θέματα