Μετάταξη από κλάδο σε κλάδο εκπαιδευτικών που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, των Αντ. Αντωνοπούλου και Δ. Συριοπούλου

Tweet

ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΚΛΑΔΟ ΣΕ ΚΛΑΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το Υπουργείο Παιδείας εδώ και καιρό, μέσω των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , προχώρησαν στην απόδοση 2ης ειδικότητας σε εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πολλοί από εμάς, παρά το ότι το Υπουργείο μας έχει αναγνωρίσει την δεύτερη ειδικότητα, μας έθεσε σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Πριν

ψηφιστεί ο νόμος περί διαθεσιμότητας, καταθέσαμε αίτηση μετάταξης από κλάδο σε κλάδο.

Ο Υπουργός Παιδείας, από το απόγευμα της Παρασκευής 19-07-2013, ζήτησε από τους υπαλλήλους του γραφείου 1142 την κατάσταση των ανωτέρω εκπαιδευτικών .

Οι αιτήσεις μετατάξεων διατιθέμενων εκπαιδευτικών από κλάδο σε κλάδο, είναι περίπου 80.

Οι αιρετοί των εκπαιδευτικών μας ενημέρωσαν ότι δεν έχουν αντίρρηση να πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένες μετατάξεις. Οι αιτήσεις , λοιπόν, έγιναν δεκτές από το ΚΥΣΔΕ.

Ωστόσο, η πολιτική ηγεσία του Υπ. Παιδείας καθυστέρησε να τις υπογράψει, ενώ τις είχε δέκα μέρες στα χέρια της, αρνείται και τώρα να τις υπογράψει με το επιχείρημα ότι, αφού τέθηκαν αυτοί οι συνάδελφοι σε διαθεσιμότητα από τις 22 Ιουλίου, δεν νομιμοποιείται, δήθεν, τώρα να υπογράψει τις μετατάξεις τους.

Διερωτόμαστε λοιπόν, με ποιο σκεπτικό αποδόθηκαν οι δεύτερες ειδικότητες, αφού τελικά δεν μας δύναται η δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσουμε, για την εξαίρεση από την διαθεσιμότητα?

(Ωστόσο, κατά την διάρκεια της περασμένης σχολικής χρονιάς, υπήρξαν συνάδελφοι που συμπλήρωσαν το ωράριό τους με μαθήματα και των δύο ειδικοτήτων τους…!!!)

Πως μπορεί το Υπουργείο να μας διαθέτει , αφού έχουμε και δεύτερη ειδικότητα που δεν ανήκει στους κλάδους - ειδικότητες που καταργήθηκαν?

Έπρεπε, λοιπόν, να εξαιρεθούμε από την διαθεσιμότητα…

ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΑΠΟ ΚΛΑΔΟ ΣΕ ΚΛΑΔΟ.

Οι εκπαιδευτικοί

Αντωνοπούλου Αντωνία ΠΕ 18.33 Βρεφονηπιοκόμων και ΠΕ 60 Νηπιαγωγών

Συριοπούλου Δήμητρα ΠΕ 18.33 Βρεφονηπιοκόμων και ΠΕ 60 Νηπιαγωγών

Tags: Αντωνία ΑντωνοπούλουΔήμητρα Συριοπούλου Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Αναζητήσεις
ευαγγελία συριοπουλου πε60
Τυχαία Θέματα