Νέα τραγική εξέλιξη: Νεκρός βρέθηκε ο 53χρονος καθηγητής στην Ρόδο

Tweet

Στον τραγικό απολογισό της φονικής καταιγίδας που έπληξε την Παρασκευή το απόγευμα την Ρόδα προστίθεται και ένας νεκρός 53χρονος καθηγητής Αγγλικών που αγνοούταν ώς τώρα.O άντρας εξαφανίστηκε την Παρασκευή και εξαιτίας της ορμής του νερού έφτασε στην γείτονα χώρα.

Στην Ντάτσα της Τουρκίας έχουν μεταβεί σύμφωνα με την Ροδιακή οι συγγενείς του 50χρονου εκπαιδευτικού Κώστα Αργυρόπουλου συνοδευόμενοι από το δήμαρχο Σύμης, προκειμένου να αναγνωρίσουν πτώμα το οποίο εντοπίστηκε στα γειτονικά παράλια.

Πρόκειται για τον τέταρτο και τελευταίο αγνοούμενο της τραγωδίας της Ρόδου.

Παρέμβαση του εισαγγελέα για τις ευθύνες που υπάρχουν

Σύμφωνα με την ΡΟΔΙΑΚΗ την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνου Μπούτσικου προκάλεσε ο τραγικός απολογισμός του χαμού τεσσάρων ανθρώπων αλλά και οι μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία την προηγούμενη εβδομάδα. Ειδικότερα, ο εισαγγελικός λειτουργός στην παραγγελία του ζητά από την Πταισματοδίκη Ρόδου να διερευνήσει αν έχουν διαπραχθεί τα ποινικά αδικήματα: 1) Της πλημμύρας από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα αλλά και κίνδυνος για τον άνθρωπο και επήλθε θάνατος 2) Έκθεση από την οποία προκλήθηκε θάνατος Βάσει των ίδιων πληροφοριών στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς αλλά και οι προϊστάμενοι ή οι υπεύθυνοι των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου καθώς και των αντίστοιχων υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε βρεθή νεκρή και η 27χρονη δασκάλα μία από τους τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στον χείμαρρο της Κρεμαστής, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε το νησί. Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα