Νέες καταγγελίες για τον ακραίο καθηγητή αναστατώνουν την Ιεράπετρα!

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}Νέες καταγγελίες για τον ακραίο καθηγητή αναστατώνουν την Ιεράπετρα!Ραδιοφωνική εκπομπή που έγινε στην περιοχή ήταν η αφορμή να βγουν στον αέρα πολύ σοβαρές καταγγελίες από γυναίκες για τις οποίες θα επιληφθεί και η δικαιοσύνη-Τον διέγραψε η ΕΛΜΕ Λασιθίου φωτο από την ταινία \'το κύμα\' -ο καθηγητής προπαγανδίζει το φασισμό...

Ανάστατη

είναι η περιοχή της Ιεράπετρας αλλά και ολόκληρης της ανατολικής Κρήτης μετά τα όσα ακούστηκαν σε εκπομπή τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού (ΗΧώ της Ιεράπετρας) για το βίο και την Πολιτεία εκπαιδευτικού.

Στην εκπομπή γίνονταν σχόλια για τη σημερινή πολιτική κατάσταση, την άνοδο ακραίων κομμάτων και κάποια στιγμή ήρθε η συζήτηση και στην περίπτωση του εκπαιδευτικού ο οποίος 3 μέρες πριν τις εκλογές κατηγορήθηκε για...προσηλυτισμό των μαθητών σε οργανώσεις και κόμματα που προπαγανδίζουν το νεοναζισμό.

Τελικά η εκπομπή...ξέφυγε και άρχισαν να βγαίνουν διάφοροι πολίτες καταγγέλοντας τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό επώνυμα για το βίο και την Πολιτεία του, με αποκορύφωμα μια κυρία που λέγοντας το όνομά της τον κατήγγειλε για ακατανόμαστες πράξεις και σεξουαλική επίθεση όταν εκείνη ήταν...14 ετών! Το θέμα πήρε διαστάσεις και αναμένεται να γίνει αναφορά στην Εισαγγελία-θα καταθέσει η δημοσιογράφος κ.Μ.Τσαγκαράκη- ενώ θα λάβει μέτρα και η Επιθεώρηση Εκπαίδευσης. Ήδη τον διέγραψε από μέλος της η ΕΛΜΕ Λασιθίου!

Υπενθυμίζεται πως ο καθηγητής καταγγέλθηκε για ναζιστική προπαγάνδα και στρατολόγηση μαθητών.

Η οργάνωση Αλληλέγγυων Πολιτών Μεραμβέλλου με ανακοίνωσή της πριν λίγες μέρες είχε κατηγορήσει τον καθηγητή για το γνωστό επεισόδιο που σημειώθηκε στη λαική αγορά του Αγίου Νικολάου και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε χαρακτηριστικά: \"Καλούμε την ΕΛΜΕ Λασιθίου να αποβάλει άμεσα από τις τάξεις της τον γνωστό «συνάδελφό» τους Χρυσαυγίτη και διευθυντή του νυχτερινού ΕΠΑΛ της Ιεράπετρας που κάνει ανοικτή προπαγάνδα υπέρ των ναζιστικών ιδεών και οργανώνει νέους που δυστυχώς δεν γνωρίζουν τι έκαναν οι Γερμανοί στους παππούδες τους, σε παραβατικές ομάδες με συνθήματα , σε ασκήσεις με ναζιστικούς χαιρετισμούς και δημόσιες επιθέσεις.

Καλούμε την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να κινήσει την πειθαρχική διαδικασία για την αφαίρεση της θέσης του. Τέλος καταγγέλλουμε ότι μέλη των αλληλέγγυων δέχτηκαν απειλές και προειδοποιήσεις για την σωματική ακεραιότητά τους από τους Χρυσαυγίτες με τρόπο που παρέπεμπαν σε τρομοκρατική ενέργεια”.

Το θέμα, όπως αποδείχθηκε, παρέμεινε στην επικαιρότητα αφού υπήρχαν και προηγούμενα περιστατικά τα οποία συνυπολόγισε η ΕΛΜΕ. Έτσι ομόφωνα το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου κάλεσε σε απολογία το μέλος της επισυνάπτοντας στοιχεία για περιστατικά που έγιναν στην Ιεράπετρα και παραβίαζαν τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Ο καθηγητής δεν προσήλθε αλλά έστειλε επιστολή - η οποία κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο στην οποία μεταξύ άλλων

Keywords
Τυχαία Θέματα