Νέους συνεργάτες ζητά η Ευρωχαρτική «ENDLESS»

Εργασία

Νέους συνεργάτες ζητά η Ευρωχαρτική «ENDLESS»

Δύο νέους συνεργάτες θα προσλάβει η εταιρεία Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ - ENDLESS στο πλαίσιο της ανάπτυξής της με νέα projects σε καταναλωτικά προϊόντα.

Η εταιρεία

δραστηριοποιείται στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου «Tissue», στην παραγωγή υγρών απορρυπαντικών, καθώς και στην εμπορία ειδών προσωπικής υγιεινής και συναφών ειδών.

Υπάλληλος τμήματος marketing

Οι υπάλληλοι για τη θέση του τεχνικού θα πρέπει να έχουν εξειδίκευση στα ανυψωτικά

Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να είναι άνδρας έως 33 ετών, με πενταετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση κατά προτίμηση σε καταναλωτικά προϊόντα, με πτυχίο ΑΕΙ, κατά προτίμηση με κατεύθυνση Business/ Strategic Marketing και άριστες γνώσεις Αγγλικών, ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Αλλα απαραίτητα χαρακτηριστικά είναι η ευέλικτη, δημιουργική και δυναμική προσωπικότητα, η διάθεση και ο ενθουσιασμός για την επίτευξη στόχων, αλλά και οι οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες.

Η εταιρεία παρέχει σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, εταιρικό όχημα και κινητό τηλέφωνο, καθώς και επιπρόσθετο κίνητρο (bonus) ύστερα από κάλυψη οριζόμενων στόχων.

Τεχνικός
Εναν Τεχνικό με εξειδίκευση στα ανυψωτικά μηχανήματα για το τμήμα συντήρησης θα εντάξει στο δυναμικό της η Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει άδεια συντηρητή ηλεκτρολόγου/ μηχανικού/ ανυψωτικών μηχανημάτων, τριετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση βιομηχανικού και δυνατότητα εργασίας σε βάρδια.

Η εμπειρία σε συντηρήσεις εξοπλισμού είναι επιθυμητή, ενώ άλλα χαρακτηριστικά που απαιτούνται είναι: ομαδικότητα και συνεργασία, προσανατολισμός στην επίτευξη αποτελεσμάτων, προγραμματισμός και οργάνωση, αναλυτική σκέψη, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, υπευθυνότητα και επαγρύπνηση.

Αποστολή βιογραφικών & πληροφορίες
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στο email:[email protected]

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τις θέσεις θα βρείτε και στην ιστοσελίδα http://www.eurochartiki.gr

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΓΕΝΗΣ

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα