Ντροπή μεγάλη να σε αποκαλέσει ο Άδωνις «αδερφό»

Tweet Αρθρογράφος: Σατυροπρόκος

Ντροπή μεγάλη να σε αποκαλέσει ο Άδωνις «αδερφό»

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Όταν με το καλό ο Άδωνις-Σπυρίδων μας πικράνει και φύγει από την πολιτική, δεν θα γυρίσει στα βιβλία αλλά στα… στοιχήματα. Για κάθε απόλυση εργαζόμενου και ένα στοίχημα. Ήδη ως υπουργός άρχισε τις πρόβες.

- «Αδερφέ, έλα στον πραγματικό κόσμο». Αυτά ξεστόμισε ο Τεράστιος Υπουργός απαντώντας σε παράπονα συνταξιούχου. Και το θαύμα έγινε.

- Σείστηκαν οι κολώνες του ΙΚΑ

και των άλλων ασφαλιστικών ταμείων, δάκρυσαν οι τοίχοι των νοσοκομείων, έπεσαν τα γενόσημα από τα ράφια των φαρμακείων και βούρκωσαν οι συνταξιούχοι από… ντροπή.

- Καθώς, ντροπή μεγάλη θεωρείται από τους απόμαχους της δουλειάς και της ζωής να σε αποκαλεί ο Άδωνις «αδερφό».

- Αν ήμουν συνταξιούχος κάτι τέτοιο θα το έφερνα βάρος για όλη την υπόλοιπη ζωή μου.

- Έχει πλάκα η υπόθεση της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών. Το Πάσχα ο Σαμαράς, μας είπαν αλλά εμείς δεν το πιστεύουμε, εγκαινίασε ένα κομμάτι για το οποίο δεν είχε γίνει ακόμη ούτε η μελέτη.

- Μας είπαν επίσης αλλά εμείς δεν τους πιστεύουμε, πως μετέφεραν μπουλντόζες και εκσκαφείς από όλη την Πελοπόννησο στο σημείο των «εγκαινίων». Γελούσαν μέχρι και τα παρδαλά κατσίκια των γύρω χωριών.

- Απόψε στις «ειδήσεις» είδαμε και τη σχετική πρόοδο των έργων που αν προχωρήσουν θα δώσουν θέσεις εργασίας σε χιλιάδες ανέργους. Αυτό θα πει ανάπτυξη. Προπληρώνουμε για 10 χρόνια και δρόμος πουθενά!

- Μετά την ομιλία του στη ΔΕΘ ο Σαμαράς κάλεσε τους υπουργούς και βουλευτές της α-κυβέρνησης και τους απείλησε πως αν δεν πιάσουν …τους στόχους τους θα τους τιμωρήσει.

- Θα τους αναγκάσει να ζήσουν για ένα μήνα με 500 ευρώ όσα παίρνει ένας συνταξιούχος. Γνωστή βουλευτίνα που της έφυγε κάποτε το τακούνι στο Ζάππειο παρατήρησε:

- «Εγώ γιατί τόσον καιρό είχα την εντύπωση πως οι συνταξιούχοι παίρνουν 5.000 ευρώ; Πάλι μπέρδεψα το μισθό μου με τις συντάξεις;»

- Στη συνέχεια κοινοποίησε την επιθυμία του στο εξής να τον αποκαλούν «Καπετάν Αντώνη» αφού θα κηρύξει αντάρτικο στην Τρόικα. Τους ζήτησε μόνο να μείνει κρυφό για να μην το καταλάβει ο Τόμσεν.

- Θα είναι αντάρτικο «μουλωχτό». Θα κλείνεται στο γραφείο του απέναντι από μία κάμερα (ωχ και έχει μια άσχημη πρόσφατη εμπειρία) και θα σέρνει τα εξ αμάξης (μάλλον τα εκ γραφείου) στην τρόικα.

- Θα απειλεί με εκλογές, με κινητοποιήσεις, με πορείες, με οδοφράγματα, θα χτυπάει το χέρι στο γραφείο του και στο τέλος θα βρίζει (ή οτιδήποτε άλλο) το κεφάλι του.

- Ζήλεψε ο Ευάγγελος και ζήτησε κι αυτός να τον αποκαλούν «Κομαντάντε Βαγγέ». Ο Γιωργάκης (δεν χρειάζονται συστάσεις) θύμωσε, πήρε το κανό του και πήγε να παραδώσει σεμινάρια αναισθησίας αλλού.

- Ο Αρβανιτόπουλος ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ πως δεν θα ξαναεπιστρατεύσει τους εκπαιδευτικούς. Ήδη οι καθηγητές ετοιμάζουν τα χακί. Εννοούσε ότι δεν θα τους επιστρατεύσει μέχρι την έναρξη της απεργίας.

- Υποσχέθηκε επίσης πως θα προσλάβει 2.500 περίπου γυμναστές και χοροδιδασκάλους για να βοηθήσουν τους ισάριθμους εκπαιδευτικούς των τεχνικών ειδικοτήτων που μπήκαν σε πρόγραμμα κινητικότητας.

- Διαπίστωσε πως κανείς τους δεν είχε την απαιτούμενη φυσική κατάσταση και αντιμετώπιζαν την «κινητικότητα» νωθρά και χωρίς νεύρο λες και επρόκειτο για απολύσεις. Απολύσεις; Φτου κακά!

- Μετά, κατέβασε τη φαεινή ιδέα σύμφωνα με την οποία, όσα τμήματα κατευθύνσεων δεν συμπληρώνονται με 20 μαθητές, θα μεταφέρονται ολόκληρα σε γειτονικά σχολεία.

- Ενημέρωσε προφορικά τους διευθυντές των σχολείων αλλά τους είπε να μην το πουν παραέξω και το μάθουν οι μαθητές και οι γονείς γιατί τελικά μπορεί και να μην ισχύσει…από φέτος.

- Φαντάζομαι πως η ΟΛΜΕ το γνωρίζει και δεν έχει την αυταπάτη ότι ο υπουργός δεν θα το τολμήσει στην παρούσα φάση! Ή μήπως την έχει; Προφανώς περιμένει την «επίσημη» τοποθέτηση του υπουργείου.

- Εντάξει βρε παιδιά. Μην κάνετε έτσι. Ένα λαθάκι στις προσλήψεις των αναπληρωτών έγινε. Δεν ήταν επίτηδες. Κάτι σαν τα θέματα των φετινών πανελλαδικών ένα πράγμα. Ή σαν τα μόρια των αποσπασθέντων!

- Αλήθεια! Πότε θα αποφασίσει ο Μπάρακ για την ημερομηνία των εκλογών; Άντε γιατί είναι αρκετοί αυτοί που «καίγονται»!

Ετικέτες: Σατυροπρόκος Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα