Ο Franck Bohbot και η τέχνη του θεάτρου

Tweet

Μετά το έργο του "Πισίνες", ο γάλλος φωτογράφος Franck Bohbot που βρίσκεται η έδρα του στην Νέα Υόρκη, επιστρέφει με την σειρά "Σινεμά" που βρίσκεται στην Καλιφόρνια. Καλούπια αρχιτεκτονικά και τοιχογραφίες συμμετρικές σχεδιάζουν εντυπωσιακά κτήρια θεάτρων.

Δεν είναι μόνο εντυπωσιακά για τους λάτρεις της καλαίσθητης αρχιτεκτωνικής και τους λάτρεις του θεάτρου αλλά εντυπωσιάζει και το ευρύ κοινό.

Δείτε παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοούμε:

Το The Crest
Westwood II στο Los Angeles Το Brava Theatre στο San Francisco. Το Alameda Theatre I στην California. Το Alameda Theatre, Lobby. Το Orinda Theatre II στην California. Το Orinda Theatre I. Το Orinda Theatre Lobby. Το Orinda Theatre, Untitled. Το The Crest Westwood Theatre I στο Los Angeles. Το The Grand Lake Theatre I στην Oakland, California. Το The Grand Lake Theatre II στην Oakland. Το The Castro Theatre στο San Francisco. Το Egyptian Theatre in American Cinematheque στο Los Angeles. Το The Four Star Theatre II στο San Francisco. Το The Four Star Theatre I στο San Francisco.Το The Fox Theatre I στην Oakland. Το The Paramount in Lobby II στην Oakland. Το The Paramount Theatre I στην Oakland. Το The Paramount Theatre II στην Oakland. Το The Paramount Theatre Lobby I στην Oakland. Το The Paramount Theatre, το σαλόνι του.Το πράσσινο δωμάτιο στην Oakland. Tags: Franck Bohbot Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα