Οι Anonymous αρχίζουν τον πόλεμο στις αρχές του Χονγκ Κονγκ

Tweet

Η γνωστή ομάδα ακτιβιστών Anonymous επιτέθηκε σε διάφορες ιστοσελίδες των αρχών στο Χονκ Κονγκ όπου εδώ και μέρες γίνονται μαζικές διαδηλώσεις και συγκρούσεις, με τους φοιτητές να διαμηνύουν ότι θα προχωρήσουν σε καταλήψεις κυβερνητικών κτιρίων, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Πολλές σελίδες έχουν "χακαριστεί", όπως η Global

Voices που χρηματοδοτείται από την Αμερική. Οι anonymous χάκαραν επίσης και μία πλατφόρμα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Ως απάντηση φτιάχτηκε μια πλατφόρμα για ψηφοφορία μέσω κινητού (m-voting)

Η παρακάτω προειδοποίηση προς τις αρχές του Χονγκ Κονγκ αναρτήθηκε από τους Anonymous

#OpHK: Some website hong kong were hacked in support of the protesters and against police violence. http://t.co/a1nbzis9qL #AntiSec

Anonymous (@AnonymousGlobo) October 1, 2014

"Έχουμε ακούσει την παράκληση των διαδηλωτών του Χονγκ Κονγκ για βοήθεια. Δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον αγώνα. Τα μέλη των Anonymous σε όλο τον κόσμο είναι μαζί σας και θα βοηθήσουν στην πάλη σας για Δημοκρατία.

Για την αστυνομία του Χονγκ Κονγκ προειδοποιούμε πως αν συνεχίσουν να ενοχλούν τους διαδηλωτές, θα συνεχίσουμε να κάνουμε επίθεση σε όλο το κυβερνητικό υλικό που υπάρχει στο διαδίκτυο. Αυτό δεν είναι απειλή είναι υπόσχεση. Η επίθεση στους διαδηλωτές θα οδηγήσει στην δημοσίευση προσωπικών στοιχείων όλων των κυβερνητικών αξιωματούχων. Θα κατασχέσουμε όλες τις βάσεις δεδομένων και τα e-mail σας. Αυτή είναι η πρώτη και τελευταία προειδοποίηση. Έχει έρθει η ώρα για την δημοκρατία στο Χονγκ Κονγκ. Η γραμμή έχει χαραχτεί στην άμμο. Η αστυνομία είναι για να προστατεύει, όχι να ποδοπατεί ελευθερίες και δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών. Μέχρι να επικρατήσει η δικαιοσύνη το χακάρισμα και η διαμαρτυρία θα την αντικαταστήσει. Η ασφάλεια και η δημοκρατία θα είναι η αιτίες για την επίθεση στις εικονικές σας υποδομές. Πάρτε αυτή την ευκαιρία που εμείς δίνουμε σε εσάς, για να παραιτηθείτε αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Είμαστε Ανώνυμοι. Είμαστε Λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένει η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ. "

#OpHK engaged

Δείτε το Βίντεο

Απειλεί η αστυνομία σε περίπτωση καταλήψεων

Να τερματίσουν τον αποκλεισμό του κέντρου της πόλης άμεσα, κάλεσε η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ τους διαδηλωτές σήμερα, λέγοντας ότι οι ενέργειές τους επηρεάζουν τη δημόσια τάξη και την παροχή των δημόσιων υπηρεσιών.

«Περίπου 3.000 κυβερνητικά αξιωματούχοι της κυβέρνησης θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν στην εργασία τους όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους. Για να διατηρούνται οι δημόσιες υπηρεσίες τα κεντρικά γραφεία της κυβέρνησης πρέπει να λειτουργούν όπως συνήθως» αναφέρει η ανακοίνωση της κυβέρνησης.

«Καλούμε τους ηγέτες και οργανωτές του Occupy Central να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις άμεσα».

Σε ξεχωριστή ενημέρωση, ο ανώτατος επιθεωρητής της αστυνομίας του Χονγκ Κονγκ, κάλεσε τους διαδηλωτές να μην εμποδίσουν ή να εφορμήσουν σε κυβερνητικά κτήρια, λέγοντας ότι η αστυνομία θα αναλάβει δράση όπως ορίζει ο νόμος.

Tags: Χονγκ Κονγκδιαδηλώσεις Χονγκ Κονγκ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα