Οι γονείς δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τις εκλογικές άδειες των φαντάρων

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

Αυτό που μας συνέβη σήμερα δεν έχει ξανασυμβεί.
Στο τηλέφωνο που χτύπησε δεν ήταν κάποιος συνάδελφος στρατιώτης που υπηρετεί σε μονάδα της παραμεθορίου, ο οποίος πήρε να ρωτήσει τι προβλέπεται για τις εκλογικές άδειες. Σε κάθε εκλογική περίοδο, δίνονται άδειες για να μπορέσουν οι συνάδελφοι να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, που παράλληλα αποτελούν μια ευκαιρία για μια μικρή απόδραση από τις μονάδες, ώστε οι στρατιώτες να βρεθούν, έστω και για λίγο, κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα και μακριά από την χακί
καθημερινότητα.
Όμως ακόμη και αυτό το δικαίωμα η κυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ το αφαίρεσε από τους φαντάρους.
Ο άνθρωπος που κάλεσε στο τηλέφωνο της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων ήταν γονιός που η οικονομική του κατάσταση δεν επέτρεπε να καλύψει το οικονομικό κόστος της μετακίνησης του παιδιού του που υπηρετεί ώστε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στον τόπο καταγωγής του. Μας κάλεσε επομένως για να ενημερωθεί το τι προβλέπεται!
Το συγκεκριμένο όμως αυτό γεγονός αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της εξαθλίωσης και της απόγνωσης που έφεραν στον κόσμο της εργασίας τα Μνημόνια και η άγρια ταξική πολιτική των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τραπεζιτών-τοκογλύφων-εφοπλιστών και πετούν στο περιθώριο εκατομμύρια εργαζόμενους, νέους και συνταξιούχους. Είναι μια ακόμη απόδειξη των τεράστιων βαρών που φόρτωσαν στην λαϊκή οικογένεια στο όνομα της εκπλήρωσης της υποχρεωτικής στράτευσης.
Είναι αναμφίβολα μια ταξική πολιτική που ιδιωτικοποιεί τα κέρδη και κοινωνικοποιεί τα ελλείμματα που δημιούργησε το μοντέλο καπιταλιστικής ανάπτυξης των κερδών τους, η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, οι εξοπλισμοί, το Χρηματιστήριο, τα Μεγάλα Έργα, το Βατοπαίδι κλπ. κλπ. κλπ.
Γιατί μπορεί το φτωχόπαιδο να μείνει να ψηφίσει στη μονάδα αφού οι γονείς δεν έχουν τα ευρώ για το εισιτήριο, αλλά το πλουσιόπαιδο θα μπει στο ακριβό αυτοκίνητο που του αγόρασε ο ματσό μπαμπάκας και θα κουνήσει το μαντήλι στους υπόλοιπους.
Γιατί την ίδια στιγμή που Σαμαράς και Βενιζέλος απαιτούν τον ψήφο μας για να σχηματίσουν ισχυρή συγκυβέρνηση για να συνεχίσουν το ολέθριο αντεργατικό και αντικοινωνικό τους έργο, παράλληλα οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μαλλιοτραβιούνται ως οι χειρότερες Κατίνες για να ανοίξουν ακόμη περισσότερα στρατόπεδα στις εκλογικές τους περιφέρειες ώστε να εξυπηρετήσουν το άθλιο καθεστώς των πελατειακών σχέσεων και να εξασφαλίσουν στους επιχειρηματίες που τους χαρτζιλικώνουν ως πελάτες τους συναδέλφους φαντάρους.
Και ζητούν θυσίες από εμάς και τις οικογένειες, μας ποιοι;
Σαμαράς, Βενιζέλος, Καρατζαφέρης, Καραμανλής, Παπανδρέου κλπ που είτε εξαγόρασαν την στρατιωτική θητεία, είτε ήταν τα μεγαλύτερα βύσματα!!!
Μαυρίστε τους.
Κανένας φαντάρος ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Για την ιστορία:
Ειδικότερα, για τη μετάβαση στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος και την επιστροφή στον τόπο διαμονής στους ανωτέρω
Keywords
Τυχαία Θέματα