Οι πρωτοετείς φοιτητές του ΕΚΠΑ ενημερώθηκαν όπως πρέπει!

Tweet

Ήταν υποδοχή ενημέρωσης για την διαθεσιμότητα των εργαζομένων Πανεπιστημίου και την γενικότερη απαξίωση της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Διοικητικοί υπάλληλοι Φοιτητές και διδάσκοντες βρέθηκαν στην Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου διαμαρτυρόμενοι για την επίθεση που δέχεται το δημόσιο Πανεπιστήμιο.

Πλήθος κόσμου και έξω από το κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια. Ο πρύτανης, κ. Πελεγρίνης, έκανε λόγο για «απαράδεκτες ενέργειες» του υπουργού Παιδείας

που έχουν οδηγήσει στην απεργία των διοικητικών υπαλλήλων»

Φωτογραφίες από @dromografo Η προαναγγελία της σημερινής εκδήλωσης Εκδήλωση υποδοχής και ενημέρωσης πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών του ΕΚΠΑ την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013, ώρα 12.00, στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου: Την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013, ώρα 12.00, στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου (Προπύλαια, Πανεπιστημίου 30) πραγματοποιείται εκδήλωση υποδοχής και ενημέρωσης των πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν: Σύλλογος Διδακτικού Προσωπικού της Φιλοσοφικής Σχολής, Σύλλογος Διδασκόντων της Σχολής Θετικών Επιστημών, Σύλλογος Διδακτικού, Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σύλλογος Διδακτικού Προσωπικού του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Ε.Κ.Π.Α.

Tags: ΕΚΠΑ Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Αναζητήσεις
υποδοχη πρωτοετων εκπα
Τυχαία Θέματα