Ολη η απολογία του Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Παππά και Παναγιώταρου (PDF)

Tweet

Μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής υποστήριξε πως η ΧΑ «δεν έχει σχέση με το γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό του μεσοπολέμου αλλά εκφράζει ένα γνήσιο εθνικιστικό κίνημα».

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος,

κατά την απολογία του ενώπιον των ανακριτών, αρνήθηκε κατηγορηματικά την αποδιδόμενη σε αυτόν πράξη (συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Όλη η απολογία Κασιδιάρη στους ανακριτές «Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που εκφράζει πολιτικά και ιδεολογικά τον εθνικισμό των Ελλήνων. Η λειτουργία της βασίζεται στον εθελοντισμό», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Όλη η απολογία του Χρήστου Παππά στους ανακριτές Σημείωσε πως το τηλέφωνό του δεν εμπλέκεται στην υπόθεση Φύσσα, ενώ υποστήριξε δεν έχει «καμία απολύτως ενασχόληση με τοπικές οργανώσεις και διάφορα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Ελλάδα». ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Όλη η απολογία Παναγιώταρου στους ανακριτές Θύμα πολιτικής βίας και όχι θύτης δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποστήριξε ότι η εις βάρος του ποινική δίωξη στηρίζεται σε καθαρά πολιτικά κίνητρα και σε καμία περίπτωση σε επιλήψιμα ποινικά γεγονότα. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Πηγή: efsyn.grTags: ΜιχαλολιάκοςΠαναγιώταροςΗλίας ΚασιδιάρηςΧρήστος ΠαππάςΕπισυνάψεις: mixaloliakos-041013.pdf kasidiaris-041013.pdf pappas-041013.pdf panagiotaros-041013.pdf Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα