Οργανικά και πιθανά κενά‏, των αιρετών Θεόφιλου Λαμπρογιαννάκη και Δημήτρη Αποστολάκη

Ανακοινώσεις

Λαμπρογιαννάκης Θεόφιλος Αποστολάκης Δημήτρης

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου

Κιν. 6972495042 Κιν. 6944285669

Email : [email protected] Email : [email protected]

[email protected]

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι

Μετά τις συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ της 1ης & 2ας Ιουλίου 2013 που ασχολήθηκαν με τις μεταβολές σχολικών μονάδων – υπεραριθμίες, ξεκινάει η διαδικασία οριστικής τοποθέτησης – βελτίωσης θέσης (μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ) .

Οι δηλώσεις προτίμησης θα υποβάλλονται

εκτός απροόπτου από την Πέμπτη 4 Ιουλίου με καταληκτική ημερομηνία υποβολής που θα καθοριστεί στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 3 Ιουλίου 2013.

Οι δηλώσεις προτίμησης θα υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά, μέσω ηλεκτρονικής αίτησης στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης, είτε με φυσική παρουσία.

1. Στις δηλώσεις βελτίωσης θέσης (μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ) - δηλώσεις τοποθέτησης, μπορείτε να δηλώσετε όποια από τα οργανικά κενά και όποια από τα πιθανά κενά επιθυμείτε.

Σας γνωστοποιούμε

¨ τα οργανικά κενά, από τα οποία θα αφαιρεθούν στην αυριανή συνεδρίαση 2 θέσεις δασκάλων και 1 θέση νηπιαγωγού, τις οποίες θα καταλάβουν οι εκπαιδευτικοί που κρίθηκαν υπεράριθμοι.

¨ τα πιθανά κενά που ο καθένας μπορεί να δηλώσει (επισυνάπτονται λίστες ανά ειδικότητα με τα πιθανά κενά). Ως πιθανά κενά θεωρούνται οι οργανικές θέσεις που ήδη κατέχουν οι συνάδελφοι που ζητάνε μετάθεση. Τα πιθανά κενά αυτά «ανοίγουν» και δίνονται ως οργανικά κενά, αν τελικά ικανοποιηθεί η αίτησή των εκπαιδευτικών. Εδώ θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι αρκετοί συνάδελφοι πιθανόν να υποβάλλουν αρνητική δήλωση, δεδομένου και του φόβου που υπάρχει να θεωρηθούν υπεράριθμοι στη νέα οργανική θέση που θα καταλάβουν, λόγω του ότι θα είναι οι τελευταίοι τοποθετηθέντες.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να έχουν τους πίνακες των πιθανών κενών σε ηλεκτρονική μορφή, για να διευκολυνθούν στη συμπλήρωση της δήλωσής τους, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους αιρετούς, για να τους αποσταλεί το σχετικό αρχείο.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία και βοήθεια σχετικά με τη συμπλήρωση των δηλώσεων τοποθέτησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ

ΠΙΘΑΝΑ ΚΕΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ)

ΠΙΘΑΝΑ ΚΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ)

ΠΙΘΑΝΑ ΚΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

ΠΙΘΑΝΑ ΚΕΝΑ ΣΜΕΑΕ

Επισυνάψεις: pithana_kena_nipiagogon_synolika.xls pithana_kena_daskalon_synolika.xls pithana_kena_eidikotiton.xls pithana_kena_smeae.xls organika_kena.pdf-.pdfTags: κενά εκπαιδευτικώνΘεόφιλος ΛαμπρογιαννάκηςΔημήτρης Αποστολάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα