Παιδικοί σταθμοί - φυτώρια Χρυσαυγιτών προσεχώς

Πολιτική

Η φωτογραφία που εμφανίζει συγκεντρώσεις προσηλυτισμού παιδιών από την Χρυσή αυγή είναι μόνο ένας κρίκος στην επιχείρηση "προπαγάνδας" ή αλλιώς "Διάπλασης των Παίδων" που θέλει να υλοποιήσει το κόμμα του Μιχαλολιάκου.

Οι βουλευτές Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στο ξενοδοχείο " Belvedere" στη Χερσόνησο στο Ηράκλειο της Κρήτης

ανακοίνωσαν την ίδρυση «βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για παιδιά Ελλήνων»

Όπως λέει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής «αυτή η ηλικία είναι κατάλληλη να φυτέψεις στο παιδί ένα πρότυπο».

Η στρατολόγηση νεαρών παιδιών τοποθετείται ως προταιρεότητα

Δεδομένο είναι πως η εκλογική διόγκωση του νεοναζιστικού μορφώματος δεν έχει την αντίστοιχη οργανωτική ανάπτυξη. Ο νους και ο πρωτομάστορας της προπαγάνδας της Χ.Α., Νίκος Μιχαλολιάκος γνωρίζει πολύ καλά πως αν δεν συγκροτηθεί με οργανωτικά κινηματικούς όρους, όπως συγκροτήθηκαν ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ τότε το εγχείρημα θα είναι ασταθές και μπορεί εύκολα να ανακοπεί.

Και για να μην ξεγελιόμαστε... η φωτογραφία με τα παιδάκια, αλλά και οι εξαγγελίες για την δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών έχει πρώτα και κύρια έναν σκοπό. Να τρομάξει την κοινωνία επιδεικνύοντας μια ψευδεπίγραφη δύναμική.

Θέλουν έντεχνα να μας δημιουργήσουν την εικόνα πως οι δυνάμεις της Χρυσής Αυγής βρίσκονται παντού, αναπτύσσονται, χωρίς να τους σταματάει τίποτα.

Μπροστά σε αυτούς τους γκεμπελισμούς, ο κάθε προοδευτικός, δημοκράτης άνθρωπος που δεν θέλει το φίδι του φασισμού να μεγαλώσει και να βγάλει πολλά κεφάλια πρέπει να ευαισθητοποιηθεί και να κινητοποιηθεί.

Αλλιώς η εικόνα που θέλουν να δείξουν δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα.

Ο Εξωστρεφής

Tags: Χρυσή αυγήεξωστρεφής
Keywords
Τυχαία Θέματα