Παράδεισος ανομίας ο χώρος της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη Λάρισα - Εξώδικο της ΟΙΕΛΕ για την αδράνεια του Προισταμένου Δ.Ε.

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} ΟΙΕΛΕ: Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ Δ/ΝΣΗΣ Δ.Ε ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝ ΟΙΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩΔΙΚΟ Η τακτική «νίπτω τας χείρας μου» που κατ’ εξακολούθηση τηρεί ο Διευθυντής Δ.Ε. Λάρισας, κ. Αθ.
Μαργαριτόπουλος και η απροθυμία του να παρέμβει σε πληθώρα περιπτώσεων παραβιάσεων της εκπαιδευτικής νομοθεσίας από ιδιωτικά σχολεία της περιοχής του, έχουν μετατρέψει τον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης της Λάρισας σε παράδεισο ανομίας. Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες της ΟΙΕΛΕ, ο κ. Αθ. Μαργαριτόπουλος αρνείται να επιτελέσει τον θεσμικά κατοχυρωμένο εποπτικό του ρόλο.
Η όξυνση των παρανομιών στα ιδιωτικά σχολεία της Λάρισας, ως αποτέλεσμα της αδράνειας του Προϊστάμενου Δ/νσης Δ.Ε. Λάρισας, ανάγκασε την ΟΙΕΛΕ να του αποστείλει σήμερα εξώδικο, με το οποίο δηλώνει ρητά πως θα χρησιμοποιήσει κάθε πολιτικό και νομικό μέσο ώστε να επανέλθει η νομιμότητα. Δείτε εδώ το εξώδικο: http://www.oiele.gr/userfiles/file/EJVDIKO%20GIA%20MARGARITOPOULO.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα