Ποιος μπορεί να φιλοξενήσει έναν σκυλάκο για έξι μήνες;

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}
Καλησπέρα σας. Μια φίλη μου φεύγει τον Σεπτέμβριο για τον Καναδά όπου θα μείνει για πάντα. Δυστυχώς, ο σκύλος της πρέπει να μείνει στην Ελλάδα για 6 μήνες ώστε μετά να μπορεί να ταξιδέψει μαζί της.
Επειδή η φίλη μου δεν έχει κανέναν μα κανέναν φίλο ή συγγενή που μπορεί να φιλοξενήσει για 6 μήνες
τον μεσαίου μεγέθους σκύλο της (ο οποίος ζει σε διαμέρισμα) θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει τρόπος φιλοξενίας στην Αθήνα από κάποια φιλοζωική οργάνωση. Πχ. να μείνει ο σκύλος από Σεπτέμβριο μέχρι Φεβρουάριο στους χώρους της φιλοζωικής οργάνωσης, και μετά αναλαμβάνουμε εμείς τη μεταφορά του στον Καναδά.
Είναι εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος, εννοείται πως τα έξοδα τροφής του, μελλοντικά εμβόλια, βεβαίωση κτηνιάτρου κλπ. θα πληρωθούν από τη φίλη μου. Επίσης, εγώ θα είμαι ο σύνδεσμος επικοινωνίας και γενικά παρούσα για ό,τι προκύψει/χρειαστεί (περιοχή Αθήνα). Δυστυχώς, λόγω της οικον. κατάστασης η φίλη μου δεν μπορεί να πληρώσει το χώρο φιλοξενίας.
Αν ξέρετε κάτι, αν έχετε κάποια ιδέα, παρακαλώ στείλτε μου προσωπικό μήνυμα είτε στο προφίλ μου είτε στο [email protected] γιατί το θέμα φιλοξενίας του σκυλάκου επείγει!
Ευχαριστώ! Chrissie Morfy
Keywords
Τυχαία Θέματα