Πωλητή στη Ρόδο ζητά η Tasty Foods

Εργασία

Πωλητή στη Ρόδο ζητά η Tasty Foods

Εναν πωλητή/-τρια για τη Ρόδο θα εντάξει στο δυναμικό του η Tasty Foods, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής και πώλησης σνακ.

Ο νέος συνεργάτης θα αναλάβει την προώθηση των προϊόντων της εταιρείας στα σούπερ μάρκετ της Ρόδου

και της Κω.

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει εμπειρία στις πωλήσεις καταναλωτικών προϊόντων, απολυτήριο Λυκείου ή πτυχίο ανώτερης εκπαίδευσης, ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης, εργατικότητα, συνέπεια, επαγγελματισμό, δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και μόνιμη κατοικία στη Ρόδο.

Επίσης, οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα, με την ένδειξη SALRO0113, στην ηλεκτρονική διεύθυνσηwww.pepsicocareers.gr ή στο φαξ με αριθμό 2310-649505 ή ταχυδρομικά στην ακόλουθη διεύθυνση: TASTY FOODS ΑΒΓΕ Ιατρού Γωγούση & Τριποτάμου 2, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 56430. Πληροφορίες και στο τηλέφωνο: 2310-649500.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Αναζητήσεις
politis zitite rodos
Τυχαία Θέματα